• 2020-03-22, 10:12
  • 10

Innehåller annonslänk till Clarks 

Jag älskar människor som vill vända något negativt till något positivt och det gjorde bandet Tre drag igår. De skulle köra afterski i Norge men eftersom alla konserter och event är inställda körde de live på facebook istället. Och vilket drag! Jag och Janne hade varit ute flera timmar, sedan en liten mysig balkongfest i solen och afterski i vardagsrummet, haha! Bara pjäxorna som saknades.

Så kul! Det märks att sånt här gör oss glada, vi måste bara försöka ha kul, vi måste vända det jobbiga till något bra. Vi går under annars. Skratta, sol, bra musik och röra på sig är ren och skär medicin. Deppa inte ihop och sluta läs alla som ska skrämmer upp och leker experter i sociala medier. Uppmärksam och noggrann är en helt annan sak och klart vi ska vara det.

Nu tar vi igenom oss det här!

Båda tjejerna hemma hela helgen och bara mys med familjen är bästa jag vet med god mat och sitta och prata i timmar med ungdomarna. Vi har spelat massor med musik, dansat i vardagsrummet, varit ute och gått i timmar och njutit av sol och kärlek.

Blusen jag hade igår hittar ni HÄR! Älskar den färgen, en av mina favoritfärger. Beige men lite varmare i tonen så man inte blir blek som man lätt blir av beiga färger. Så fin. Jag har S/M men ta er normala storlek.

Tack Tre drag för er härliga afterski, jag tror de kör AW på fredag, gå in på Tre drags facebooksida. Man kan även swisha, jag swishade 200kr för jag tycker man kan bidra när personer underhåller och ger oss glädje.

NEJ jag är inte sponsrad, ombedd eller tänker att nu ska jag vinna något på att lägga upp detta som en del verkar tro ibland. Vi som är influencer har också hjärta och är vanliga människor vi också.

 

 

2020-03-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Mikaela 6 månader sen

Vad heter färgen du har på vägg i vardagsrum? Färgkod? Superfin 😍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Mikaela! Färgen heter kalklitir och jag köpte den hos Annelie på Inreda.com. Hon vet vad färgen heter men jag har tyvärr glömt den.
Maila gärna henne!

Ha en fin solig dag!

Sofia 6 månader sen

Underbart! Och du är så härlig! Talet till nationen ikväll. Det känns som att det här är sista kvällen av det vi minns. Det känns som att imorgon så börjar den nya världen. Nu kommer det (tyvärr) att gå undan. Så många som kommer att dö :( Jag tänker så mycket på alla som nu oroar sig både för sig själva och sina nära och kära. Jag blev så rädd för viruset att jag började äta nyttigt och träna i ren panik (kraftig övervikt). Jag tror att det kan finnas stor risk att man inte överlever ett så aggressivt virus med fetma nämligen. Har hållit på i 2 veckor nu ungefär och gått ner 10 kg (!) Rör på mig 2 timmar varje dag. Trodde inte att jag skulle orka gå knappt 20 min men i ren panik så började jag gå och gå och gå och gå. Och efter bara 2 veckor nu så flyger man fram! Kan gå snabbt 1,5 timme i sträck (!?) utan att pausa. Helt sjukt. Kan till och med springa en bit!! Klarade knappt av att gå upp för en trappa för bara några veckor sen. Jag äter på detta viset varje dag; (kanske kan hjälpa någon annan);

Frukost; Havregrynsgröt med massor med blåbär och olika frön chia t ex, 1 avokado, och pressad färsk ren citron att dricka.
Mellanmål: I handfull nötter
Lunch: Lax (eller annan fisk) med grönsaker t ex grönkål, spenat, broccoli, bönor, sötpotatis, blomkål mm, massa vitlök, citron, olivolja
Mellanmål: Fruktsallad (kiwi, granatäpple, grapefrukt t ex)
Middag: Någon slags sallad, t ex tonfisksallad.

Jag gick ner 10 kg på 2 veckor genom att äta såhär (samt att jag rört på mig 2 timmar också varje dag då). Känner mig så mycket friskare, piggare, starkare på bara några veckor nu. En helt fantastisk känsla! Har dock 20-25 kg kvar att gå ner. Men det känns som att man har ett lite bättre utgångsläge nu. Mycket solljus och sömn/vila också. Så otroligt gott det är med nyttig mat dessutom! :)

Din blogg hjälper mycket i dessa tider! Du är så positiv och härlig!!

Piijikus 6 månader sen

Klickade hem precis blusen!!! Så snygg! Hoppas den är lika snygg sen på mig.
Undra bara om det är färgen champagne för den såg så mkt mörkare ut på deras hemsida än i ditt inlägg.

Tack för en fin blogg och du o Janne är så härliga människor att följa både på bloggen och instagram.

Ha en fortsatt fin söndag kväll ❤️

Mia 6 månader sen

Så kul med after-ski! Jag och min sambo kollade också och körde järnet i vardagsrummet med öl, bubbel och ölkorv. Såg inte klokt ut men kul hade vi! (Och friska är vi än så länge…)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Så kul, haha! Vi kör nu på fredag igen, tror de kör AW nu! :)

Katarina 6 månader sen

Kul grej, ska ha koll på dem nästa fredag! Har precis kommit hem från en härlig långpromenad i en slottspark här i Sörmland. Försöker variera mig lite så jag får nya vyer emellanåt. Var helt ensam, bara jag, frisk luft, sol och fåglar som kvittrade. Underbart!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Ja eller hur!

Härligt med långrunda, man måste ut varje dag för att få sol och energi nu. Så härligt! Hoppas bara på lite värms snart också.

Cecilia 6 månader sen

Jag köper alltid varma färger eftersom jag är en vår enligt färganalys. Det gör så mycket att ha rätt färgton intill ansiktet däremot ner till kan man ju ha vilka färger som tycker jag:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Visst gör det! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…