• 2020-03-22, 20:43
  • 10

Innehåller annonslänk

Tack vädergudarna för den här soliga helgen, även om det varit svinkallt är det så ljuvligt att känns solen mot huden, ljuset gör så mycket nu. Och nästa helg ställer vi om mot sommartid. Skönt! Hur har ni det? Hoppas ni är friska och kunnat vara ute idag.Vi är ute så mycket vi kan, frisk luft och samla energi.

Vi är nere i Göteborg och tog en långrunda i förmiddags, sedan lilla färjan över till Lindholmen som går från Stenpiren. Den med grön flagga är dessutom gratis. Mysig utflykt! Jag fick tips av en tjej på facebook igår att Radison Blue hade en fin brunch så den ville vi testa idag.

Vi tvättar händerna hela tiden, spritar massor och vi sitter absolut inte nära folk.

Missa inte gå upp på taket på hotellet, härlig utsikt. Tänk att vi ska bo där när Karlatornet är byggt- utsikten ut mot Danmark blir magisk tror jag. Karlatornet håller precis på att byggas bakom här. Blir sjukt högt- 245 meter!

Så god brunch!

Fanns massor med gott, sen kan jag tycka brunch är väldigt dyrt. Vi betalade 628 kr för oss två, då tog vi varsin galopp till. (Litet vinglas med öl) Men jag vet också hur mycket detta kostar företagen, det är mycket som ska lagas. Vi var nöjda och hade en riktigt mysig förmiddag uppe på taget i solen efteråt så helt klart värt att gå dit. Just nu vill vi stötta hotell och restaurangbranchen så mycket vi kan utan att sitta vid folk.

Sen har jag shoppat lite vårkläder. Var riktigt sugen på lite nytt. Längtar så mycket till sommaren och allt detta är över så det finns knappt ord. Men vem gör inte det… puh.

Kolla denna söta skjortklänning! Passa på nu när de kör 25% rabatt på ALLA klänningar HÄR finns denna och även i svart. Hugg den i svart, jag beställde den nu. Användbar!

Den här är så skön så skön, ni kommer älskar den.

Men alltså mina ben, jag smäller av så vita. Skrattar ihjäl mig, haha! Mina tjejer är experter på brun utan sol och kör hela tiden, de är alltid solbruna och fina men jag har inte tålamodet att hålla på. De har lärt sig hur man gör för att inte se flammig ut, finns det något värre än om man ser flammig och smutsig ut. Men jag får stå ut med mina vita ben, snart kan vi gå barbenta så vi får lite färg.

Cubus har köp tre toppar betala för två! Jag hittade den här röda, de flesta vet nog hur mycket jag älskar off shoulder. Bästa plagget när värmen kommer. HÄR finns denna röda. Visst är den söt?

Jag behövde lite ljusa byxor nu, dessa hittar ni HÄR. Tycker man kan gå ner en storlek, jag ska byta till 36 i morgon. Dessa är 38.

Lite vårnytt är kul, online är ju perfekt och gratis leverans!

Hittade en grön tröja också, saknade någon tjockare man kan ha över och ha som jacka längre fram. HÄR finns denna.

 

2020-03-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Marie 10 månader sen

Ja finns en hel del saker som är värre en randiga ben …

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Japp. Så är det. Just därför jag har en blandning av både allvar och vardagliga saker som mat och kläder på min blogg.

Man kan inte sluta leva.

Ingrid 10 månader sen

Tack för alla bra tips. Beställt byxorna, toppen och tröjan. Nu ser vi framåt mot en fin vår. Så klart vi ska vara försiktiga och ta till oss information om Corona, men vi måste leva också.

Barbro 10 månader sen

Tack för din blogg som inte är bara Corona utan att du peppar oss med solsken.
Är 70+ men tar liten promenad och håller så klart avstånd. Var på Ica i Fredags.
In kom en dam med kartong som hon handlade sina varor i. Ville väl inte använda kundvagn eller korg. Jaja bara man är försiktig så är alla knepen bra. Ingen hamstring hos mej.

Erik Dahlberg 10 månader sen

När kommer domen mot din stalker?? Det var väl denna vecka som det skjutits upp till

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Torsdag, alltså en vecka framflyttad. Torsdag klockan 11.00

Ulrika 10 månader sen

Låter nördigt samt antagligen onödigt så ursäkta i förväg men heter det inte Radison Blu, inget SAS längre väl…?
Hur som haver – skorna skaver så äter vi middag på Cocoon nest mellan varven, hur bra ställe som helst! Och Radison vid Drottningtorget har ju blivit riktigt trevligt efter sin renovering. Vi går ut även “i dessa tider” men delar inte gärna bord med fler. Avstånd är ledordet!
Tack för bra blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Inte onödigt, tack för rättelsen! Gick av farten, haha. Ska ändra direkt.

Nej man måste hålla avstånd nu, sett vissa restauranger som inte gör så men då kommer inte gästerna gå dit till slut.

Tack för fina ord och att du trivs här inne!

Lena 10 månader sen

Kolla BRONZA för den absolut bästa brun utan sol produkten! De har spraytan studio här i Stockholm men man kan även köpa deras mousse och fixa hemma. Mina döttrar sprayar sig där lite då och då så jag fick moussen av dem, var lite skeptisk då jag -och min man;)- hatar brun utan sol doft… Bronzas mousse luktar inte och är galet lätt att använda, till och med för en lite äldre dam som mig;))

Eva 10 månader sen

Tack Johanna för dina peppande inlägg. Blir glad av din blogg. Beställt både den röda toppen och den gröna samt en annan svart jag hittade. Tack för dina tips!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…