• 2020-03-23, 10:42
  • 30

I dag är det två års sedan vår Annica somnade in. Den modigaste och starkaste människan jag mött fanns helt plötsligt inte där längre. Jag tänker ofta på henne, hennes fina make Krille, deras härliga killar och hennes mamma som jag ofta har kontakt med.

Annica lyfte upp sin cancer i ljuset, hon spred glädje och peppade andra på ett oförståeligt sätt trots allt det tunga hon själv gick igenom. När hon fick mardrömsbeskedet att hon bara hade några veckor kvar att leva kunde hon ändå skriva till alla er som följde hennes kamp.

Det sista samtalet jag hade med henne, dagen innan jag, Janne och tjejerna åkte till USA, kommer jag aldrig att glömma. Jag åkte hem till henne, hon var så dålig men ändå öppnade hon dörren glatt när jag plingade på. 

“Hej Johanna” sa hon så där glatt som bara Annica kunde. Vi fick en fin stund i hennes pyntade mysiga vardagsrum och jag berättade för henne hur mycket hon betydde för så många. Att hon har gjort skillnad. Att så många fått styrka och kärlek genom hennes starka kraft och mod. 

 “Det är fint” sa hon och log. Mina tårar brände bakom ögonlocken och det var fruktansvärt att köra bilen därifrån. Tre dagar senare somnade Annica in. 

Tack, älskade Annica, för allt. För allt ditt mod och den glädjespridare du var. Du gjorde skillnad för så många. Jag vet att du dansar på de gröna ängarna där det alltid är sommar och att vi ses igen. 

2020-03-23 Gästblogg

Kommentarer

Sofia 3 dagar sen

❤️

Christine 1 vecka sen

Maria 2 veckor sen

❤️ Tänker på henne ❤️

Susanne 2 veckor sen

❤️

Jill Sjögren 2 veckor sen

❤️

Anita 2 veckor sen

💕💕💕

Anna 2 veckor sen

❤️

Lotta 2 veckor sen

❤️❤️ åhhh
Kram Johanna

Sara 2 veckor sen

❤️

Marcus 2 veckor sen

Vet att Annica var tacksam för allt du/ ni gjorde för henne , vet oxå att hon har det bra nu . Bästa sättet att hedra henne är genom att stödja Cancerfonden
Tack Johanna för det fina du skrev om min syster

Svar på kommentaren:
Eva 2 veckor sen

❤️

Malin 2 veckor sen

Tänker ofta på Annica ❤️

Katja 2 veckor sen

❤️

Barbro 2 veckor sen

Annica med sina familj finns i mitt hjärta-tänker på dom ofta och undrar dom har det idag ..

Lajnda 2 veckor sen

❤️

Sara 2 veckor sen

❤❤❤

Cissi 2 veckor sen

Annica ❤️

M 2 veckor sen

Oj vad Annica och hennes familjs öde berörde mig! ❤️ Tårarna rinner än en gång..
Hon fick mig att tänka till på livet och uppskatta tiden med mina barn på ett annat sätt! ❤️ Nu har mycket hänt sedan dess och jag följer hemskt nog samma öde i min närhet.. en pappa som vet att han snart inte får spendera mer tid med sin familj och sina barn ❤️ Det är så fruktansvärt ❤️

Maria B 2 veckor sen

❤️❤️❤️

Anki 2 veckor sen

<3 <3 <3 <3 <3

Malin 2 veckor sen

Så gripande fint inlägg Johanna ömsom så sorgligt. Jag var i kyrkan i förmiddags och tände ett ljus till Annica. Satte mig ner. Helt själv i den tomma vackra kyrkan. Jag tänkte för mig själv. Hoppas du har det bra där du är Annica. Frisk utan smärtor och plågor. Precis Johanna, Annica dansar på de gröna ängarna där det alltid är sommar. Med sitt långa ljusa hår o fräkniga hy. Vackra fina allas vår Annica.
Mina tankar går till er alla Annicas familj.
Kramar 💝🙏

AnnaE 2 veckor sen

💞

Katarina 2 veckor sen

Hon finns alltid kvar i våra hjärtan:-)

Ingrid 2 veckor sen

Tänker ofta på Annica. Jag kände henne inte, men ändå berörde hon mig så mycket. Hoppas Krille och pojkarna har det bra.

Marita 2 veckor sen

Tänker faktiskt ofta på henne och Krille o pojkarna ❤️ Så orättvist 😢 glömmer aldrig henne ❤️

Annakarin 2 veckor sen

❤️🙏

Mariette 2 veckor sen

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Anya T. Velickovic 2 veckor sen

Annica är så saknad och hon påverkade många positivt, även dem som bara hade kontakt med henne på Fb och via gästbloggen. Hon finns i en annan värld nu.

Annika 2 veckor sen

Jag tänker på Annica ibland och det är så sorgesamt att hon inte finns kvar.

Maria 2 veckor sen

Det var verkligen en fantastisk människa med ett så stort och fint hjärta ❤️ glömmer aldrig barnmusiken hon arbetade på och så himla fint och roligt det var ❤️
En otroligt saknad person ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…