• 2020-03-24, 19:31
  • 9

Innehåller annonslänk till Clarks 

Jag och Janne är i Skövde då han jobbar hemifrån några dagar i veckan nu, skönt för de som har den möjligheten så just nu är vi kollegor här hemma, så kul med lite sällskap. Raska PW varje dag och även jogging nu när det är torrare ute. Skönt att träna utomhus istället för gymet.

Vilka kyliga dagar vi haft men nu verkar äntligen värmen vara på väg. Jag kände redan i eftermiddag att det var lite varmare, och fick vårfeeling och åkte till Blomsterhallen och köpte vårblommor här i Skövde. Stöttar förstås våra lokala blomsterhandlare. Ska visa mer i morgon, hittade äntligen bland annat en jättehög vas i silver som jag ska ha liljor i.

Så kul att pyssla och greja lite hemma, det ska blir 11 grader i morgon, rena sommarvärmen!

Köpte den stora lyktan och lite pynt också hos tjejerna på Blomsterhallen. Lite gulligt med riktiga ägg som ett litet fågelbo. De har så mycket fint och världens bästa service.

Köpte en ny vårblus hos Clarks i Skövde, hur fin är inte den här gula nyansen? Blir pigg och glad av den! Finns HÄR. Gillar ärmarna, visst är det snyggt med lite lagom puffigt?

Oj nu är klockan 19.30! Dags för Robinson, följer ni det? Riktigt kul när man börjar lära känna deltagarna.

Kramar

2020-03-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Charlotte 6 månader sen

Men åhh vilken härlig blus! Hur är den i storlek? Jag är en 38-40 ibland 40-42 beroende på plagg. Så vad tänker du Johanna? Tacksam för svar🙂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Visst är den fin! Ta L för den gör inget om den är något större vid ärmarna när det är puffärm. Så fin blus jag blir glad av.

kramar

Annika 6 månader sen

Här öppnar Sats imorgon, bra eller dåligt vet jag ej men jag kommer att gå dit i alla fall. Skönt att du ändå sprider lite positivitet Johanna. Min bransch har det svårt nu så det är inga glada tillrop på kontoret precis.

Marita 6 månader sen

Har du sett att HM släpper en supersnygg Collection imorgon ? Mycket fint där ❤️Japp följer Robinson superbra ha en fin dag du och Janne och tjejerna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack för tips! Wow så mycket fint, beställde nu :)

Ha en fin och skön fredag!

guld diskbänk 6 månader sen

hoppas våren kommer snart !!

Anneli 6 månader sen

Ja, nu behöver vi stötta lokalt, har precis “städat ut” hantverkare som tapetserat och målat golv i köket :)

Christina 6 månader sen

Tack för inspiration! Tur våren och värmen är på väg, man får glädjas åt det.

Marie 6 månader sen

Fin blus! Den har jag köpt nu.

Johanna har du sett Katrin Z senaste inlägg? Jag orkar inte.
Hon har ju inte alla hästar hemma alltså.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…