• 2020-03-27, 18:12
  • 5

Tre drag kör igen! Gå in på facebook och häng med på deras härliga live After work! Idag kör de med bandet Duo Jag precis just nu så in och kolla, vi har kopplat upp på tvn och kör AW här hemma. Jag älskar när människor vänder något negativt till positivt! Höj upp musiken, dansa loss i vardagsrummet. Jag får energi av detta, blir glad! Och vi behöver skratta.

De har fått så härliga videohälsningar från Carola, Jesssica, Andreas Johnsson mfl, det är kul snack och riktigt skön partymusik.

Man kan swisha! Jag tycker fruktansvärt synd om musiker och scenarbetare, jag bidrar- gör det ni också. De sprider så mycket glädje för oss alla!  Ni ser numret på bilden. Jag har swishat 300kr precis. Hoppas vi kan hjälpa varandra så mycket vi kan nu.

Vi har varit ute nästan hela dagen, jag gick 10.5 km och vi fick en underbar långrunda i slottsskogen och borta vid Sahlgrenska och botaniska.

Nu ska jag dansa loss till after work live spelningen, sen blir det pasta med musslor! Tusen tack för alla era kommentarer, ni är bäst!

2020-03-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Ellen 10 månader sen

Har sagt det förr men säger det igen. Man blir ju så glad av at kika in hos dig Johanna. Du sprider sådan glädje och energi och jag känner lust till saker när jag läser dina kloka tankar och idéer.
Ha en solig helg , här ska ut och röjas i trädgården och en löptur blir det nog också 😊 mvh Ellen

K 10 månader sen

Uppmuntra peppa inspirera, fortsätt med den du är. Tack för allt pepp i dessa hemska tider, sitter hemma i karantän sedan den 17e och är ännu inte riktigt på bättringsvägen. Fortsätt sprida din positiva aura, energi och glädje. Jag blir glad, inspirerad och finner både hopp och tröst i det du förmedlar. Tack fina du.

Maria B 10 månader sen

Åh underbart…synd vi missat de då vi städat & fixat vid Sjöstugan..
Underbart som du säger & vända t något positivt….mera sånt…
Får försöka tänka om, & finna glädje i dessa tider..njut….

Lotte 10 månader sen

Har du recept på hur du gör med musslor? Det ser så himla gott ut men jag ha ingen aning om hur jag ska göra….. å Google är inte min bästa vän haha

Lena Gustafsson 10 månader sen

Snygg träningsjacka!
Vilket märke?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…