• 2020-03-28, 11:53
  • 6

Innehåller annonslänk till Åhlens

God förmiddag lördag! Vad gör ni idag? Så roligt när vi delar med oss vad vi gör nu när vi är så begränsade. Jag tänkte odla groddar i helgen, har ni gjort det? Mamma gjorde alltid det när vi växte upp, alla dessa groddar och små växthus hemma var på något sätt en slags trygghet, det var så spännande att gå till burkarna varje morgon och se om det växt.

Jag tror man mår bra av att odla, greja och fixa när vi är begränsade vad vi kan göra. Tack gode gud för att vädret är fint, att kunna vara utomhus och känna solen är underbart. Vi ska snart ut och gå en runda, frisk luft är något jag är beroende av.

Slottsskogen igår.

För några veckor sedan köpte jag en ny resväska på Åhlens! Ni är så många som frågat efter den, just nu reser vi ju inget alls men det kommer en dag när vi kan leva som vanligt igen. Jag har testat många märken på resväskor och den som är allra bäst i kvalitén är helt klart Epic! Jag har lånat Lisa-Maries stora svarta, Janne har också flera- de är så galet bra. Håller för allt!

Mina andra väskor har gått sönder, de håller inte även om det är kända och dyra märken. Epic är så bra! Jag har betalat ord. pris för mina väskor, köper precis som ni gör. Men jag tipsar gärna och nu har Åhlens 20% medlemsrabatt när man handlar över 600kr så passa på om ni tänkt köpa en riktigt bra resväska. Smart att handla nu när det är bra priser- snart kommer ni får användning av väskor igen.

HÄR hittar ni dessa snygga väskor, alltså kolla den beiga/bruna i skimmer, den rosa är också underbar. Glittrar så man blir glad och reflekterar  som reflexer dag som natt. Min väska HÄR. 

 

2020-03-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Petra 10 månader sen

Har också Epic, väldigt hållbar, lite bucklig efter lång flygtur till canada iofs 😃 men det är ju bra att det syns att den är använd, lite patinerad …

Gunilla 10 månader sen

Jag jobbar i helgen inom vården. Många som sliter nu med dubbla pass och extrapass . Undrar ibland hur länge vi ska orka!

Anne 10 månader sen

Hej fina Johanna !
Jag undrar var du köpt dina lampor du har i fönstret i vardagsrummet .kram Anne

Helena 10 månader sen

Jag jobbar hemifrån sen ett par veckor tillbaka pga en envis luftrörskatarr. Det funkar bra att jobba hemifrån, jag trivs i mitt hem och kan vistas utomhus hemma med mycket god distans till andra människor. Men för mig är det viktigt att efter en arbetsvecka hemma komma iväg och få lite miljöombyte. Mitt knep är att är att göra korta utflykter under helgen, en lugn promenad i en stadsdel som jag sällan besöker eller till något av mina smultronställen. Jag tar med termos och hittar alltid någonstans att sätta mig ner en stund, det är sällan så dåligt väder att man inte kan sitta ner i 20 minuter. En kort, ensam och anspråkslös picknick är bättre än ingen picknick alls. :-)

Maria B 10 månader sen

Vi har haft besök av vårt lilla barnbarn m familj, tränat cykla 3 hjuling / grillat korv & hamburgare vid sjön…
Ljuvlig lördag med mkt frisk luft…

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Jag har städat. Jag ska göra våfflor i eftermiddag. Jag ska också ut gå en långpromenad i det vackra vädret. Vi har sol i Perstorp i Skåne 9 plus än så länge. I morgon söndag ska jag tvätta.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg