• 2020-03-28, 16:55
  • 7

 

Innehåller annonslänkar till Clarks

Nu har vi kommit in från en långrunda i Slottsskogen, så vackert att gå där, kiosker och serveringar håller öppet, vi köpte en korv och visst är det gott att äta utomhus nu. Vi stöttar restauranger och fik så mycket vi kan, perfekt när man kan vara utomhus också. Ser dock att folk inte håller avstånd på vissa ställen speciellt nere i stan, jag fattar inte att det är så svårt att hålla avstånd.

Lillan var ovetande vilka jättar som låg och sov alldeles bakom, haha.

Gräs! Känslan att köra armhävningar i gräs, barmark. Sen är inte armhävningar det roligaste men bra träning för hela kroppen. Ska köra mer styrka, vill bli både starkare och få mer kondition. Har äntligen nya skor både terräng och löparskor, ska tipsa er, ska bara se om jag kan få en rabattkod till er för dessa var riktigt bra! Bra grepp och bra dämpning. Sprang med Lucy i backarna, både löv och grus. Janne har likadana och var också supernöjd.

Men nu har jag duschat och tagit på mig klänning, kommer ha strumpbyxor dock, hehe. Snacka om vita ben, nu behöver vi sol.

Denna ljuvliga klänning blir man glad av! Så fin på! Bra modell, så fint med längre ärm. Går att dra upp om vill. Normal i storlek.

Klänningen HÄR. som en liten jordgubbstårta. Vill ha sommar nu och att världen har blivit frisk men vi tar oss igenom detta.

Tips på sköna vita skor som känns som en strumpa på foten-HÄR. Jag har storlek 38 (normal i storlek) och de är verkligen hur sköna som helst.

Clarks ligger i Skövde, så kul att stötta den lokala handeln- men smart av alla butiker nu att de har online! Fri frakt dessutom över 499kr! HÄR är hemsidan och klänningen.

 

 

2020-03-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Britta 10 månader sen

Fin klänning…kan vi bara prata om det här med strumpbyxor? Till den klänningen är det ju fint med typ bruna strumpbyxor. Men vilka har du? Det är så svårt i vår ålder och innan man har fått färg på benen.Man vill ju inte ha glansiga, inte för bruna, naturliga men som ändå slätar ut benen lite…asssåååå..hjälp…

AnnaE 10 månader sen

Skorna är så sköna! 👍

Mia 10 månader sen

Var i Slottskogen i torsdags har ju befunnit mig på hotell Aston Villa på Askimsgatan från i måndags….då det var inskrivning på Sahlgrenska för maken….sen fick jag lämna honom o det vete katten när vi ses igen. Operationen av hjärntumörerna denna gång 3 till antalet gick bra…värre var det för 10 månader sen då han opererades för första gången och de gåtor bort 2 st som täckte halva vänstra hjärnhalvan….ingen hade väl trott att de skulle komma i progress så snabbt då de brukar växa väldigt sakta…hur som solen sken i Slottskogen o det var varmt o gott..igår fm åkte han tillbaks Skövde o KSS …inga besök alls tack o lov klarar han tekniken denna gången så vi kan prata med varann flera ggr per dag. Hur är skorna i strl?

Rebecca 10 månader sen

Vad har du för strl på klänningen : )?

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Vad fin vår klänning.
Kram Ulrika

Anna 10 månader sen

Hur gick det med domen mot din stalker, blev det uppskjutet igen?

Lotte 10 månader sen

Fin färg du ha i ansiktet har du fått den av solen? Idag har vi verkligen varit ute heeela dagen, grillat korv med min pappa och hans sambo, enda stället vi kan umgås på är utomhus på avstånd :( Sen sprang jag en runda och vi har njutit av solen :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg