• 2020-03-29, 10:43
  • 2

Innehåller annonslänk till Lindex 

Äntligen sommartid! Nu går vi mot ljusare tider, så skönt. Vi är i Skövde och vaknade till strålande sol, hoppas ni också får en fin dag. Idag blir det riktig långrunda, tror vi ska ha med picknick och goda bullar jag köpte på Mr Cake igår. Efter en mil är man värd en god bulle.

Först kaffe på balkongen, kallt, men klarblå himmel!

Vill tipsa er om att Lindex har 25% rabatt på alla underkläder och bikini idag! Just underkläder är skönt att rensa ut då och då, eller hur? Jag köpte även bikini, letar ofta efter en skön bandeau för att slippa axelbanden och nu hittade jag en superskön. HÄR! 
Min bikiniöverdel HÄR.  Underdel HÄR Men det finns massor med fina bikins HÄR. 

Den här bleka kroppen behöver sol! Och fönstren behöver putsas.

Kolla denna ljuvliga bikini med liten volang. Alltså hur söt? HÄR! 

Jag köpte även fler Sloggi! När man vill ha vardagsunderkläder och inga raffiga sexiga älskar jag Sloggi. Jag vill ha bekväma underkläder, denna BH är ljuvlig. Har flera och nu köpte jag på mig ett par till. Har även deras trosor. Kanske inte under den sexiga klänningen men till vardag och när man går långa PW.

25% rabatt gör en del, HÄR hittar du Sloggi.

Som hud på kroppen och inget som skaver. Värsta jag vet om en BH sitter hårt eller är knölig. Gillar inte byglar heller så därför kör jag utan.

Tyckte denna var söt, så fina band. HÄR. 

Hoppas ni hittar fina underkläder och bikinis nu, tycker ofta mycket bikinis och baddräkter är slut när säsongen drar igång, nu tänker jag var ute i tid för en gångs skull.

Ha en skön och solig söndag, det kommer ett gott recept på indisk gryta lite senare som ni måste prova.

Kram!

2020-03-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 10 månader sen

Vet du om Sloggi bara har storlekar upp till C kupa? Den Bh:n du länkade till hade bara till C

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Osäker, men maila eller kolla runt om de har det.
Det enda jag brukar tänka på är att gå upp måttet runt om ifall inte den rätta kupan finns- då är även kupan större.
Tips :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg