• 2020-03-30, 09:30
  • 17

Jag har precis börjat lyssna på en ny ljudbok hos Nextory som heter Mellan himmel och hav skriven av den populära författaren Anna Fredriksson. Har ni läst hennes böcker? Passa på att lyssna gratis med min kod längre ner! Jag fick tips av en kompis att dessa är så bra!

Mellan himmel och hav handlar om en familjeskildring som utspelar sig på Österlen. Jag är redan fast i boken, man vill bara fortsätta och uppläsare är Marie Richardson. Har lyssnat medan jag strök i morse och hade svårt att stänga av. Ska jobba undan en del nu och fortsätta lyssna när jag är ute och går.

Just ljudböcker är ett fantastiskt sätt att skingra tankarna nu, jag märker att jag mår bra av att försvinna in i en ljudbok. Nextory har över 100 tusentals titlar, även min bok Middag hos mig och min första bok 30 om dagen.

Sally har aldrig fått svar på varför hennes mamma övergav henne när hon bara var tre år, och smärtan över sveket lever kvar över fyrtio år senare. Kanske blir den ännu större eftersom hon själv bara har sporadisk kontakt med sin vuxna dotter Josefin.
En dag får hon ärva ett stort släkthus i barndomens sommarparadis Kivik. Det är där dottern Josefin bor, mitt ute på landsbygden, och Sally bestämmer sig för att lämna allt och flytta till Österlen för att försöka försonas med dottern.
Allt ställs på ända när det visar sig att Sallys mamma också bor i trakten och står sitt barnbarn nära. Något Josefin valt att inte berätta.

Nu ska jag stänga datorn och fortsätta lyssna på boken på rundan i solen, så skönt att skingra tankarna och jag är redan fast i den här underbara boken.

Med koden Toftby kan du lyssna 30 dagar gratis för nya kunder. HÄR. 

Koden Johanna50 ger dig 50% rabatt i tre månader för nya kunder som tidigare provat Nextory. HÄR. 

Man kan förstås säga upp sin prenumeration lätt om man vill avsluta.

 

2020-03-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Marita 10 månader sen

Håller med dig Johanna jag blir också helt jäkla matt … säger inte mer så har jag ingenting sagt 😂🙊

Anita 10 månader sen

Det är en bra bok .Hon skriver bra tycker jag. Känner mig hemma det är där jag bor.

Marita 10 månader sen

Bra inlägg på K Zytomierskas insta ❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack. Blir helt matt om jag ska vara ärlig…

Anna 10 månader sen

En sak är säkert. Jag hoppas Katrin stannar kvar i deras stuga med alla hennes exmän och ungar- tills corona helt är över. Hon ska inte sätta sin fot utanför den stugan som hon nu flytt till. (Som hon uppmanar alla att göra samma sak.)
I flera månader kan hon stanna där, helst för gott.

Anna.H 10 månader sen

Men alltså är ni på riktigt ni som påpekar ett efternamn Johanna är har skrivit fel? Jag fattade att det blev nog fel eftersom författaren heter Fredriksson.

Jösses nu har en del för lite att göra.
Tack för tips Johanna, angav koden och fick 50% rabatt!

Emily 10 månader sen

Den verkar bra! Marie Richardsson, inte Fredriksson, är uppläsare ☺️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Så klart! Gick av farten när jag skrev författarens namn ;)

Carina Karlsson Sager 10 månader sen

Ursäkta reprisen😂

Carina Karlsson Sager 10 månader sen

Blev så glad när du skrev att Marie Fredriksson läser boken (älskar hennes röst och dialekt) men det är ju Marie Rickardsson som läser, i och för sig också en bra röst. Tack för boktips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Stämmer, herregud jag har skrivit fel efternamn pga författaren heter Fredriksson.
Av misstag alltså:)

Ändrat nu.

Carina Karlsson Sager 10 månader sen

Ååh jag blev så glad när jag såg att du skrev att uppläsaren var/är Marie Fredriksson (älskar hennes röst) men det är ju Marie Rickardsson! I och för sig också en bra röst. Tack för boktipset.

Sarah 10 månader sen

Jättebra bok!
Det bästa på bloggen är när du kommer med boktips:)
Önskar dig en trevlig dag!

Maria 10 månader sen

Tror du på riktigt att det är Marie Fredriksson som läser? Annars står det ju Richardsson på dumpen… 😄

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Men snälla nån. Jäklar alltså om man råkar skriva fel efternamn. Ibland är ni på hugget när det gäller kommentera.
Kommentera gärna annars också när det inte är något fel jag gjort :)

Författaren HETER FREDRIKSSON. DÄRAV min felskrivning av uppläsarens efternamn.
Gick av farten alltså. och nej, eftersom jag lyssnar på boken tror jag inte det är någon annan än uppläsaren som läser.

Susanne 10 månader sen

Boktips gillar jag att få, verkar till att vara en bra spännande bok.
Jag tror du menar Marie Richardson ;-)

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Jag har Anna fredriksson böcker . Hon är mycket författare. Jag tycker om hennes böcker.
Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg