• 2020-03-31, 21:00
  • 9

Åh vad jag är glad för detta! En kompis tipsade mig om märket Icebug som har riktigt bra skor för löpning och promenader. Nu har både jag och Janne äntligen nya skor som vi båda är riktigt nöjda med! Har ni testat Icebugs skor? Alltså dessa är de skönaste jag haft! Många är ute och går mer nu och jag vet även många som vill komma igång att springa.

Letar ni nya skor? Med min kod  TOFTBY20 får ni 20% rabatt på valfri sko, skriv koden vid kassan så dras rabatten av på allt!

Läs HÄR på Icebugs hemsida- de har massor med tips. Vi är ute och går massor nu och det är underbart med nya skor.

Bra skor gör rundan så mycket roligare, vi har gått många mil i helgen och vet ni- första rundan med mina joggingskor gick vi 13 kilometer. Skorna var ljuvliga på en gång. Kan man vara kär i skor så är jag det.

Denna sko finns HÄR och är perfekt för både långa skogspromenader eller en joggingtur i skogen. I denna skon gick jag upp en storlek. Har alltid 38 men de kändes något mindre i storlek så jag tog 39 och är perfekta.
Men! Icebug har fri retur om du behöver byta storlek så är det busenkelt.

Lite grövre alltså. Snörningen är fantastisk! Man behöver inte stanna och springa med lösa snören, detta har de patent på och dessutom livslång garanti. Dessa skor är lämpliga för vandring, hiking och utomhusaktiviteter.

Bilden här nedan är mina joggingskor men funkar perfekt även för raska PWs! Du hittar dessa HÄR. Den här skon känns som en strumpa. Skönaste jag haft! Gått i dessa varje dag nu uppe på berget för jag har börjat jogga mer, de är grymma att springa i.

Dessa skor körde jag min vanliga storlek 38 och är gudomligt sköna.

Jannes skor HÄR Se till att både du och din partner har bra skor nu när ni ska vara ute mer. Jag älskar våra rundor som vi ofta tar på helgerna.

Janne har också två par, dessa svarta är grövre för terräng och han har även joggingskorna.

Läs gärna om deras viktiga hållbarhetsarbete HÄR. Det känns bra i hjärtat att skorna är tex gjorda av återvunna PET-flaskor och de kompenserar för 200% av våra CO2-utsläpp.

2020-03-31 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Ann-Sofie 4 månader sen

Hej!
Nu klickade jag hem de som du skrev först om. De som kostade lite mer. Fortfarande rabatt! :). Hoppas de blir bra. Tog också en storlek större.
Hälsn Ann-Sofie

Birgitta 4 månader sen

De där skorna ser så sköna ut.Men undrar bara om de är tunga att gå i.Vill inte ha klumpiga skor då jag också går väldigt mycket.Ha det bra.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej Birgitta! Nej de är lätta! Ska ändra texten och skriva med det. Otroligt sköna.

Jag gillar inte klumpiga skor så blev så glad för dessa.

Ha en skön onsdag! Final i mästerkocken ikväll :)

Ann-Charlotte 4 månader sen

Snygga skor! Skulle du säga att modellerna du har är smala, normala el breda? Själv har jag ganska små men breda fötter så smala modeller funkar inte ☹️ Ha en härlig dag Johanna och ta hand om dig och familjen. Kram från ett soligt Göteborg 😃

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Nej nej! Dessa är bredare, kolla den som är joggingskon som jag har på berget, närbilden på skorna. Den är bredare i fram, helt underbar!

Jag har också bredare fötter. Dessa är de bästa jag haft!

Härligt väder nu!
Kramar

Ann-Charlotte 4 månader sen

Tittade på närbilden och som du säger dom ser ut att vara av den bredare modellen. Klickade precis hem ett par så får jag prova hur dom känns. Nya och bra träningsskor kan inspirera till fler härliga och energigivande promenader och joggingturer framöver :-)

Lena 4 månader sen

Snygga skor! Är de mjuka o sköna med? Jag får så himla lätt skavsår så det blir stora blåsor på hälarna av hårda skor. Har ett par asics som jag inte kan ha pga det

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja! Det är de skönaste jag haft.
Gjorde ett test-
Gick 13 km första gången.
En liten risk kanske men de sa i butiken nämligen att ingen har klagat att de är hårda eller att man får skoskav första rundorna.
Därför ville jag testa 😉
Och de var verkligen super! Kändes bara ännu skönare efter första rundan på 1,3 mil med dem 😄👏🏻

Tror verkligen du kommer bli nöjd.

Marie 4 månader sen

Jag skrev på in stories i helgen när du och Janne var ute och gick. Bästa skor jag haft här också.
Verkligen sköna skor som jag går med varje dag.

Tack för en fin blogg Johanna!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…