• 2020-04-01, 19:52
  • 2

Har ni sett vädret nästa vecka? Det verkar som att vädergudarna är med oss i alla fall. Tänk vad skönt att ha varmt och fint till påsk. Jag ska köpa lite mer blommor och har beställt nya dynor, visst är det roligt att greja hemma nu. Letar ni balkongmöbler eller utemöbler? Ellos har 20% rabatt på allt! Kanske parasoll, dynor eller en liten cafegrupp?

Alla utemöbler HÄR! 

Sötaste soffan som jag haft både vintertid och sommartid, vi drack varm choklad på fällarna i vintras och nu är mina dynor där och vi sitter där ute varje dag. Soffan HÄR. 

Dynorna i mönster är slut i lager men jag har beställt likadana men en grå färg HÄR. Passa på för deras dynor tar snabbt slut när värmen kommer.

De grå fällarna HÄR. Använt fällarna året om, bästa jag köpt. Har de inne vid sängen på golvet, Lucy har flera hon sover på och vi har utomhus på möblerna.

Mitt lilla söta bord HÄR. Smidigt med ihopfällbart bord och stolar. Dessa är stabila, jag har både stolar och soffa. Använt så mycket!

Klappstolarna HÄR.

Fick se bilder från vackra Bellagio och Comosjön och Key Largo Florida som vi faktiskt skulle varit i just nu. Men det finns kvar och tids nog blir världen frisk igen. Istället får vi göra det mysigt på våra egna balkonger och uteplatser, eller ta med en go picknick till en park. Värmen är på väg, hurra!

Älskade Key Largo! Men bilden nedan i somras från min balkong. Ska bli mysigt att snart kunna sitta ute!

Passa på att fynda utemöbler nu till 20% rabatt!

2020-04-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Helene 2 månader sen

Vi har beställt en ny ute soffa från Newport som kommer idag så den ska vi inviga nu när det blir varmare☀️
Jätte söt balkong du har det gör så mycket med lite blommor, lyktor mm älskar att göra det trivsamt och fint på vår altan💜
Nu ska jag ta mig uti solen på en promenad med stavarna😃
Kram till dig

Katja 2 månader sen

Solen inaktiverar även Corona viruset! Såg intressant program om Corona i Vetenskapens värld.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg