• 2020-04-02, 10:33
  • 8

Innehåller annonslänkar 

God förmiddag från kallt Göteborg! Men värmen är äntligen på väg, har ni sett vädret i påsk! 17 grader på måndag, helt underbart! Jag har tagit fram lite vårnytt som jag äntligen kan börja använda men får ha en tröja över idag. Helt ljuvlig blus och ska visa den gröna jackan ni frågat efter. Ber om ursäkt för usla bilder men solen ställde till det rejält i morse när jag fotade snabbt, hoppas ni ser ändå.

Rosa blus med pärlor som knappar HÄR. Den har jag även i ljusblå som är fin! Snygg till vita jeans. Hugg den! HÄR. Pärlor som knappar på den också. Jag gillar formen, lite puff på axlarna men inte så vid, men en rak modell som man kan ha både i och utanför. Så söt i blått och vita shorts när det blir varmare.

Har detta rosa mönster även som klänning, vill ha den till vita sneakers nästa vecka när det är varmare. Så fin! HÄR. 

Jackan HÄR! 30% Rabatt! Jag hade den i camo förra året, använde den varje dag! Rak modell med stora fickor och skönt när den är något längre. (Förlåt igen för hemska bilderna, hjälp vad illa)

Denna jacka finns både i rosa och mörkare färg! Passar ni i rosa- då är den pangsnygg.

2020-04-02 Johanna Toftby

Kommentarer

Louise 2 månader sen

Hej!
Länken till jackan fungerar inte. Eller om den faktiskt är bortttagen..?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Hej! Jag såg detta nu. Den har sålt slut tyvärr, det var väldigt många som beställde den igår..

Men jag har några fler tips, ska lägga upp snart! :)

Maria 2 månader sen

Så fina kläder!
Måste fråga om ditt hår, så fin färg! Har du först färgat det och sen slingat/ nyanserat det?
Ligger du på en 7:à i dig själv- känns som du är ganska ljus i dig själv också? Du har så himla fin nyans i det och så där lagom ljust nu till sommar/ vår! Jag börjar själv bli lite gråhårig så måste ha lite ljusare toner nu, men det är lite klurigt när jag är mörkare i mig själv ( vill gärna inte ha det för guldigt) bara slinga det är uteslutet då jag vill täcka de grå med. Har du några tips? Berätta gärna om hur du gör med ditt hår om du hinner.
Ha det bra 💕

Barbro 2 månader sen

Jättefin blus nu väntar vi bara våren o värmen.
Ha en fortsatt bra torsdag.

C 2 månader sen

Hej! Hur är jackan i storlek? Jag är mellan 38-40😊

Svar på kommentaren:
C 2 månader sen

Jag hann beställa, tog 38, hoppas den blir bra!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Vad kul! :)

Ulrika Hultberg 2 månader sen

Vad snygg blus och de andre kläder som du visar. Jag såg vilket helt underbart väder vi får i påsk . Det är bara njuta. Så länge det varar.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg