• 2020-04-03, 14:06
  • 5

Innehåller annonslänkar

Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och försöka hitta saker som vi mår bra av nu när hela världen är kaos. Vara ute i solen och friska luften mår jag så bra av. Raska steg på en långrunda i ett soligt Göteborg i morse och i helgen blir det balkongfest och massa god mat.

Dagens outfit blir jag tex glad av. Somrigt, blommigt och lite volang. Älskar!

Rosa blommig tunika HÄR. Jag har den i svartblommig också som jag redan visat. Denna är snygg som tunika nu- klänning när det blir varmt eller om man vill ha shorts under. Jag har ofta korta shorts om det är en kortare klänning.

Jag tror förresten bandet Tre drag kör AW idag igen! Missa inte det på facebook, så kul med band som håller igång nu och sprider glädje och peppar oss alla! Heja er!

2020-04-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli 2 månader sen

Tack för fin blogg blir så glad av den 🤩Vad många fina må bra tips vi fick💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Tack snälla du, blir så glad över att ni är många som trivs här inne!
Ha en härlig söndag, nu kommer äntligen värmen!

Lina 2 månader sen

Tack fina Johanna för din peppande blogg! Det är en jobbig Corona tid nu och då behövs verkligen någon som du!
Jag längtar hela tiden efter att läsa dina inlägg. Kram

Lena M 2 månader sen

Vilken underbart härlig blus. Jag blir så glad av att se dig och allt vackert. Ska också ta på mig en fin klänning idag, trots att jag ensam ska ge mig ut på promenad med mina fyrbenta. Härligt ändå att njuta av sol och vår och fin klänning.
Sen blir det till att laga en god middag med salciccia och spagetti och en massa annat gott.
Kram

Sussi 2 månader sen

Imorgon fixa fika och åka å kolla in ca 20 000 tranor vid Hornborgasjön. Sen fixa utelunch och ta hundarna långt ut i skogen.
Går att göra mycket för sig själv. Sen att handla på nätet är ju hur kul som helst också.
Lagar inte så mycket mat nu med LVI så vi hämtar mat och gynnar restaurangerna.
Ta hand om er! Din blogg behövs mer än någonsin nu Johanna:) Stor cred till dej.
Ha en fin helg

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg