• 2020-04-04, 20:00
  • 13

Innehåller annonslänk

Åh vilken lördag! Hoppas ni också har det bra. Jag, Janne och lillan åkte ut till Hornborgarsjön för att se alla tranor, närmare 16 100 stycken. Jo, de räknar alla tranor varje kväll när de flyger iväg för att sova när det blir skymning. Hjälp alltså. Gäller inte tappa fokus eller att tranorna inte flyger runt i en ring för att jävlas utan rakt förbi. Haha. Tyskarna gråter för de inte kan komma och titta på alla tranor, vi har knappt två mil. För exakt ett år sedan idag njöt vi av USA och vackra Flamingos. Idag njöt vi av vackra tranor istället.

Ett par stycken.

Fika i bakluckan på bilen var mysigt, det blåste en del så vi satte oss där och drack kaffe och åt skink och ostsmörgås och mina bars jag gjorde häromdagen. (Innan någon kommenterar- mitt hår är frissigt men inte slitet, jag har den kvaliten. Grovt tagelhår)

Nu är det bubbel, entrecôte och sötpommes! Barnen har jobbat hela dagen och är hemma till och från, tack och lov hinner vi ses innan de ska iväg igen.

Alltså solen. Hur lycklig blir man inte av solen, värmen är på väg! Min klänning ska ni beställa om ni gillar mönstret som jag. HÄR! Så söt form, lite puffärm, lagom längd, Marilyn kom precis och frågade vart den var ifrån för hon tyckte den var så fin. Finns många storlekar! Ta din normala.

Blir glad av färg. Mina sneakers är favoritmärket Agnes Cecilia på sneakers, de är de skönaste jag haft. Samma som de svarta och vita många har. HÄR hittar ni dessa rosa/beige. Ta er normala storlek. Kanske fått en rabattkod på sms från Ellos? använd den så blir de billigare!

Sneakers + klänning = sant! Min favoritoutfit. Men benen är blekare än blekast. Jag hatar nämligen strumpbyxor. Svarta, bruna, beiga….blä. Tycker det är hemskt. Hellre blek, men snart är värmen här!

Nu är bloggen också uppdaterad och jag ska fortsätta med maten här!

Uppdatering söndag! Vet ni, jag såg de fått in mer jackor som var slut förra veckan! Den rosa finns i lager igen HÄR! Beställ den om ni missade den sist. Jag beställde en som Marilyn ville ha så fort jag såg den fanns igen.

Dessutom- 30% rabatt!

 

2020-04-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Barbro 2 månader sen

Tack för ett superbra svar. Var lite nyfiken på hur det fungerar.. Jag tar det försiktigt nu eftersom jag har den åldern 70. Med ett plus tom. Följer rekommendationer men tar en promenad om än inte långt men bättre än inget. Skönt att värmen kommer och balkongen fixad. GLAD PÅSK till dej och han som tycker Solen skiner alltid i Göteborg.

Jessica 2 månader sen

Tänk vad olika vi är. Jag verkligen älskar strumpbyxor😊
Tycker det är jättefint. Med kjol eller klänning. Visst på sommaren ja då är det bara ben som gäller. Det är så härligt att vi är olika. Kram på dig
Trevlig söndag/Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Visst är det! Det som är så härligt.

Ha en skön söndag, varmt idag!
Kram johanna

Ulrika Hultberg 2 månader sen

Hej!
Vad mysigt ni hade det igår 4 april. Fin klänning och fina sneakers du har. Jag har dom svarta sneakers. Dom är jätte sköna. Jag älskar mina också. Ha det så bra.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Tack Ulrika! Ja vilken dag, och nu äntligen kommer värmen! HUrra! Som jag har längtat efter den!

Visst är sneakersen sköna, jag bor i mina. :)
Ha en riktigt fin söndag! Kramar

Eva-Lena 2 månader sen

Hornborgasjön är ju avstängd. Du har kanske missat att smittan kom från fåglar och andra djur samt att man inte ska samla folk så här. Galen okunskap du sprider. Nöj det hud, hår och naglar tack! Bit du tillbaks i vanlig ordning men det här är faktisk äckligt på riktigt.

http://extra.lansstyrelsen.se/hornborga/Sv/Pages/default.aspx

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Nej det är inte avstängt. Det är ju allt inomhus som är stängt. Men fiken höll öppet igår så det var trevligt att många kunde köpa fika. Vi hade dock med oss eget.

Tranorna håller inte 2 meter avstånd men det gör vi. Och dessutom 50 meter till tranorna.
Det äckliga är att du ska bestämma över vad jag skriver. Funkar inte riktigt så.

Att vistas utomhus får man såklart göra och det är en fantastisk fin utflykt.
Och nej, jag kommer inte tjafsa eller diskutera mer med en kärring som ska gnälla.

Ha en fin solig söndag, det ska vi ha.

Charlotte 2 månader sen

Ytterligare en människa som ska läxa upp en annan människa. Vill ni skapa egna lagar , jamen så GÖR det då!! Låt andra få göra som de vill så länge man sköter de restriktioner som rekommenderas och som i vissa fall leder till åtal.

Håller verkligen med Johanna i att du verkar vara en riktig ”kärring” av stora mått🤮

Anneli 2 månader sen

Det DU skriver, Eva-Lena, DET är äckligt på riktig!!!! 🤮🤮🤮

Ulrika 2 månader sen

Jaa såå snygga är dom ☺️ Ja du oxå😍 Men dom har haft 10% rabatt på dom såå länge.! Vill nu såå gärna kunna utnyttja 40% på dom!!! Hade varit såå najs dessa tider kram❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Tack snälla du!

Kolla om de har en rabatt idag, klicka på länken men där ser du!

Kram och ha en fin söndag!

Barbro 2 månader sen

Först hatar också strumpor. Var för två år sedan vid Hornborgasjön tyckte det var intressant. Nu kommer en fråga om hur det går till? Får du välja först vilka kläder du tycker om? Att dom sedan skickar de du valt till dej ? Får du behålla det som du gör reklam för?
Lite nyfiken men skulle vara kul att höra hur det fungerar.Du inspirerar med din blogg och blandad kompott. Ha en skön kväll.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Ja jag har så svårt för strumpbyxor, dels tycker jag inte det är snyggt med svarta strumpbyxor, blir för “hårt” och jag trivs inte i den stilen.
Skulle jag klätt mig tex till en väldigt fin fest, bröllop eller någon annan högtid- då har jag strumpbyxor för det är vett och etikettregler- festfin- alltid strumpbyxor. Men då har jag så nära huden som möjligt.

Annars barbent! Tycker det är skönast och snyggast. Bara lite färg som fattas nu ;) Jag är så blek!

Angående mina reklamjobb så köper jag först och främst allt. Jag tar inte emot något gratis. Om du visste hur många som vill skicka grejer för att vi bloggare ska skriva. Funkar inte så.

De får betala för reklam, inte skicka gratisprylar. Sedan har man olika priser på olika upplägg och jag väljer helt själv vad jag vill tipsa om.
Skulle aldrig tex ha på mig kläder jag inte trivs i för jag använder ju mina kläder. Eller andra saker.
Så eftersom jag köper allt behåller jag det så klart.

Många som tror att man får kläder som betalning, men företagen betalar en faktura.

Ha en riktigt fin söndag, nu kommer värmen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg