• 2020-04-06, 22:04
  • 7

Innehåller annonslänkar

Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM hade en ny, snygg kollektion. Tack för alla tips ni också kommer med. Jag köpte blusen, klänningen och bikini i samma mönster. Haha.

Blusen HÄR, Beiga byxor HÄR, något stora tyckte jag, så man kan gå gott gå ner om man tvekar. Rosa/beiga sneakers HÄR  Älskar dessa sneakers om man kan älskar skor. Örhängen kommer från Ioaku.

Nu har jag gömt vinterjackorna, vill inte ta fram dem mer. Får se om jag kan hålla detta, troligtvis inte.

Denna gröna jacka tog helt slut men finns fortfarande kvar i puderrosa. HÄR.Den ska jag visa en dag, Marilyn har beställt den men vi delar på kläderna. Skön och praktisk jacka med lagom längd. Den rosa är så fin! 30% rabatt nu.

Flera har frågat på stories vad jag har för tunika under jackan- den kommer HÄR. Såg den var sänkt 40% också.

Nu ska vi se Robinson som vi inte hann ner till, är i Göteborg och ska på ansiktsbehandling hos Löfvingkliniken i morgon. Har ni sett på stories att ni har 20% rabatt både på filler och behandlingar om ni uppger Toftby20. Skönt att unna sig.

 

 

2020-04-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Karolina 2 månader sen

Får man fråga vilken storlek du har på jackan? Är dom “normala” i storlekarna?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Ta den du brukar ha!
De är normala i storlek.

Ingrid 2 månader sen

Tack för alla fina tips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Tack snälla!

Sussie 2 månader sen

Blev sååå glad att jag vann igår!!!! (Brukar verkligen ha otur i lotteri )
Jag såg att du har glttriga ägg på vardagsrummets bord, var har du hittat dom?

Såg snygg du är i blusen, jag såg för jäklig ut :/
Kram Sussie

Marie 2 månader sen

Så otroligt snyggt Johanna!
Tack för en underbar blogg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg