• 2020-04-10, 23:20
  • 7

Innehåller annonslänkar 

Vilken sommardag! Första bikivädret för säsongen, visst är det helt underbart med värmen som kommer nu. (Vet inte hur många gånger jag sagt det)

Vad gör ni i påsk?  Vi ska äta massa god mat med familjen i morgon, köra roliga spel och jag har förberett en tävling de inte vet om, haha. Älskar överraska.

Jag gick milen på berget idag igen, sedan har jag städat och röjt, bakat och lagat  mat. I morgon äter vi påskmiddag med familjen, mysigt. Påsken blir förstås inte som vanligt, men det blir bra ändå. Vi är friska! Är så glad över att vi faktiskt hållit oss helt friska, inte ens en förkylning sedan förra våren. (Vågar knappt tänka så)

Jag märker att jag tänker mycket den här konstiga situationen. Är lättrörd, kan gråta för minsta lilla. Inte att jag är deppig, snarare tvärtom. Jag mår bra, men känner jag har lättare till gråt. Som när jag var gravid. Funderar på hur alla har det, alla äldre, tycker så fruktansvärt synd om dem. Idag skickade jag ett fint blombud till mormor, hoppas hon får blommorna i morgon som de lovade.
Jag tänker på alla sjuka i den här skitsjukdomen, vissa får det lätt som en förkylning, vissa får inte luft. Kanske inte ens “reder ut det”- Måtte det komma ett vaccin.

Sedan försöker jag tänka positiva tankar om att göra så bra som möjligt av den här hemska situationen vi befinner oss i. Jag försöker ta till vara på tiden på ett bra sätt.

Här satt jag i solen i över två timmar. Invigde bikinin för säsongen. Överdelen HÄR. bikinitrosa HÄR! Bra storlekar.

Äntligen ingen vind. Mår så bra av att få röra mig varje dag, måste få motion, sedan sitta i solen.

Har köpt hem massor med blommor, färska blommor i hela hemmet gör så mycket. Jag köpte ett par buntar på Blomsterhallen i Skövde och satta ihop, lite vilt och somrigt.

Just det! Har fått hem min rosa jacka, har ni fått er? HÄR finns storlekar kvar! Jag har den i grön och denna rosa, äntligen kan man ha vårjacka.

I morgon är det påskafton, jag hoppas ni får en riktigt fin och Glad Påsk!

 

 

2020-04-10 Johanna Toftby

Kommentarer

K 5 månader sen

Sol och värme??
Jo, det märks att vi bor i ett avlångt land med många klimatzoner. Här mitt i Sveriges inland är det minus om nätterna och frosten ligger kvar till långt in på förmiddan. Solen värmer, det gör den, men inte så man vill sitta i bikini. Här är vinterjacka och filtar som gäller om man vill sitta ute. Blåser som fan gör det mer eller mindre hela tiden.
Så… bikini, tja, kanske runt midsommar 😂
Här är vi mer eller mindre försatta i egenvald karantän så det blir en ”futtig” påsk i år. Inte alls med det umgänge man är van vid.
Det är inte bara fruktansvärt det som händer, det är rent bedrövligt. Sjukvården ska ju välja vem som ska få leva eller ej.
Att kvävas till döds är hemskt för dem det drabbar och för dem som måste se det. Ändå måste de, vanliga människor, sätta sig till doms över liv och död.
Det går inte att ta lättvindigt på livet längre. Kommer att ta lång lång tid innan världen blir vad den var en gång,
Men vi får göra det bästa av allt. Ta vara på oss själva och ta hänsyn till andra.
Ja, jag vet inte om detta har med ditt inlägg att göra ( annat än det med bikinin då) men det kändes ok att skriva ”av sig” lite.
Ha en fortsatt bra påsk.

Jessica 5 månader sen

Hej Johanna! Lagade din lax med saffranssås och det blev så gott! Tack för alla goda recept du delar med dig 😃 Uppskattar att de inte är så krångliga och ingredienserna är ofta sådant man har hemma 👍

Jenny 5 månader sen

Vilka storlekar har du på bikinin?
Svårt när man ska beställa.
Glad påsk:-))

Helene 5 månader sen

Så mysigt med sol och lite värme☀️
Jätte söt bikini hur är den i storleken?
Går trosan upp över magen?
Blev så sugen på att beställa den men med lite former är det alltid svårt😊
Glad Påsk till dig fina Johanna🐣

Marie 5 månader sen

Vart har du köpt din bikin!😍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Länkade nu! :) Glad påsk!

Siw andersson 6 månader sen

Glad påsk till johanna och janne. Här tar vi lungt. Våran hund ska ha valpar i påsk. Det var planerat långfredag.kram siw. A

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…