ANNONS
Integritet på Tailsweep

Krämig pasta med scampi och vitlök

/


Innehåller annonslänkar
Idag gjorde jag linguini med scampi, vitlök och chili. Bland den godaste pastan jag vet! En riktigt god pasta gör man med bra råvaror men få ingredienser. Inte krångla till det. Smakerna av olivolja, vitlök och chili, alltså detta är magiskt.
Jag köpte frysta scampiräkor, låt dem tina och krama sedan ur vattnet innan du steker snabbt på hög värme med chilin och vitlök. De ska inte krympa.Roligt att duka lite vårigt och somrigt nu även om blåsten tog över det fina vädret så vi satte oss inne istället. Söta servetter HÄR. Finns flera färger, de i beige och blått är så fina. Bra pris!
Idag köpte jag även nya underlägg HÄR.
Testade ett glas Perfect day som passade bra till. Fruktigt rosé som passar till skaldjur och chilin.


Hela receptet hittar ni HÄR! Hoppas det smakar.

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00