ANNONS

Här kan du köpa min bok Middag hos mig

/


Reklam för min bok
Så roligt att ni är många som köpt min bok Middag hos mig, jag hoppas den kan ger er mycket glädje i köket där hemma, men det finns mycket mer än bara recept! Det är 240 sidor med mat, dukningar, dekorationer och matminnen. Jag tycker mat är så mycket mer än bara laga en middag för att bli mätt. Mat är livet. Minnen, samtal, gemenskap.

HÄR kan du köpa min bok! Som också är en uppskattad present. Det är massor med recept för en enkel men god middag i vardagen, jag gillar när det mesta av ingredienserna finns hemma.Ingen receptbok utan en läcker pasta.

Flera gratänger för många!Självklart mina bästa smoothies och juicer!

Mina bästa tips hur du lyckas med dukningen utan att det kostar för mycket.

Fester och högtider för hela året!Foto: ©New Art Production AB (rickarderiksson.com) info@rickarderiksson.com


Duka med hjälp av naturen så mycket det går. I boken har du flera kapitel med massor med sånna tips.

Söta drinkpinnar som är som en liten studentmössa.

Jag hoppas du får mycket glädje med min bok!

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00