ANNONS

Vinn trisslotter och utse värsta tv-reklamen

/

Eftersom ni var många som också hade åsikter om den hemska Telia-reklamen så kör vi en snabbtävling! Vilka är era värsta reklamfilmer? Svara i kommentarsfältet och skriv gärna varför just den är värst. Bästa – eller värsta – vinner tre trisslotter. Ni har ett dygn på er från och med NU! Kan vara gamla eller nya. 

För mig så kommer helt klart Telia på förstaplats. Se på oss nuuuuuuuuuuu… jag ser er var sjunde minut nu! Budskapet når inte fram på rätt sätt då, jag vill aldrig se på er mer i hela mitt liv vid det här laget. 

På andra plats: ”Jag trodde jag hade rena tänder, men min tandläkare säger att jag har plack mellan tänderna”. Jag kan inte höra den rösten en gång till, inte en enda. Jag verkligen hatar den! Gör dessa företag sånt här med flit, mosar sönder oss med för mycket reklam att vi blir hypnotiserade och går och köper produkten sen? För mig är det tvärt om.

På tredje plats kommer Curatäcket. ”Så här bra har jag inte sovit på 60 år”. Håll tyst och sov då! 

Kom igen nu, vilken är din allra värsta eller bästa TVreklam? 

Jag avslutar tävlingen i morgon onsdag klockan 18.30 och drar en vinnare som vinner dessa tre trisslotter jag köpte precis här i Göteborg. Kanske en storvinst! 🙂 

142

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00