ANNONS

Grattis till den värsta tv-reklamen!

/


Oj, vad många som ville vara med i min lilla tävling för att utse den värsta tv-reklamen. Kul! Jag har suttit och småfnissat och gapskrattat både åt minnena av hemska reklamfilmer och hur roligt ni skriver. Visst är det kul att störa sig på saker ibland? Jag kan bli galet arg och störa ihjäl mig men samtidigt skratta så jag tjuter.
Någon undrade hur jag kan ha trisslotter som pris eftersom det skulle kunna vara miljonvinster som jag ger bort. Just därför! Gud vad roligt det vore om någon blev miljonär på att läsa min blogg!

Men vi har en vinnare! Grattis Delila Här är hennes kommentar:
Oh lord! vart börjar man?.. ok 1. Vagifem. Detta är den mest piiinsamma reklam jag någonsin sett (måste skicka med en länk: https://m.youtube.com/watch?v=2jy6jkEP5dU) kan det bli mer fel här Skämskudde delux.
2. Vileda Quick mopp. H.A.T.A.R!
3. YES diskmedel med en droppe kvar i flaskan..
4. Måste skicka en bonus… ”Lendo LENDO!” I c.a.n.’t!!!rösten.. allt!

Tack till alla som ville vara med, jag kommer med fler tävlingar snart! Och hoppas på massor av miljonärer!

(Vinnaren är kontaktad via mail)

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00