ANNONS

Fina sommarklänningar

/


Vilken sommardag vi hade igår, vi var ute hela dagen, satt och solade i några timmar, var ute i skogen och gick med Lucy. Så skönt! Hoppas ni också haft fint. Som jag har längtat till detta. Jag har fryst och huttrat hela den här våren men har även haft stora problem med mitt järn så jag är glad över värmen nu. Just nu sitter vi biler ner mot kusten, vi kör en roadtrip Orust, Tjörn. Ska spana sommarhus!
Nu till något annat roligt, har ni student i år? Eller letar efter en snygg sommarklänning? Även om studenten firas på annat sätt i år vill man förstås vara fin, vi ska fira vår lillebror som tar studenten i juni, så kul! Studenterna ska firas, så är det bara.

Ellos har massor med snygga vår och sommarkläder HÄR! Upp till 40% rabatt på mycket.

Jag älskar klänningar, nog ingen som missat det här inne. Det ska vara skönt material, jag gillar klänningar som man bara kan dra på sig, på med ett par sneakers eller en hög sandalett till fest i trädgården. Inte så krångligt.


Dessa två är mina favoriter just nu, färgen underbar.
Denna hittar ni HÄR. dessutom heter den Lucy. Sötaste namnet 🙂 Off shoulder är bäst! Sitter man på en uteservering eller är på en fest och det är varmt, solen skiner så får man färg på axlarna, så skönt.


Denna hittar ni HÄR! Normal storlek, finns i många stl. Den sitter fint på, bra modell.HÄR är denna klänning, skönt material, jeanjackan HÄR, ni är många som beställt den, men det finns storlekar kvar. Finns ljusblå och mörkblå. Vårens bästa plagg. Snygg till fest för att bryta av.

Den finns även som denna modell HÄR. Lite puff på ärmen vid axeln, fin längd. (Man kan gå upp en storlek på den om man tvekar)

Många frågar ofta vart mina bruna sandaletter kommer från, de är Saint Laurent som jag köpte i Palma förra året men jag har hittat liknande HÄR Man får snygga vader i en sån sko 🙂 Kolla den under hur lik den är? Så fin med den färgen på skinnet.

HÄR är denna. Betydligt billigare också.

Maxiklänning, gillar ni långa klänningar? Jag tycker det är kul för man kan dressa ner den eller dressa upp lätt, den kan bli riktigt festlig eller också skön strandklänning i flip flop.
HÄR är denna rosa, HÄR är fler färger. Man kan gå ner i storlek om man tvekar.

Byxdress! Antingen gillar man eller hatar, haha! Jag gillar jumpsuit.
Här är den i grön, HÄR är den i brunt. Roligt att ha något annat är klänning men ändå festsnygg och bra pris.


Hoppas ni fått några tips,  jag kan bo i klänningar, strosar även runt hemma i klänningar, haha.
Kram!
Uppdatering: En läsare frågar varför jag inte har öppen mun-  varsågod för er som funderar och undrar och ligger sömnlösa. Fotar man outfits/selfie står man inte och gapskrattar. Men ska gapa extra stort nästa inlägg. ☺️

 

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00