• 2020-05-25, 21:30
  • 8

Så glad jag är för detta, det är knappt jag tror det är sant! Min bok Middag hos mig kommer i en tredje upplaga! De två första är helt slutsålda och den tredje kommer alldeles lagom till Mors dag på söndag. Så varför inte fira lilla mamma lite extra med min bok, den är en perfekt present att ge bort, full med recept för hela året och tips för både fest och vardag.

Med min kod Middag hos mig får du köpa boken för endast 129 kronor plus 32 kronor i porto. Passa på nu innan denna upplaga också tar slut! BESTÄLL HÄR

Beställer du boken senast i morgon kväll tisdag hinner du få den lagom till fredag!

Sist jag hade en kod för boken blev det kaos och vartenda exemplar tog slut. Sedan har jag fått massor av frågor om det inte går att få tag på den och – jo nu går det igen! Bara härom veckan letade jag hemma efter en enda bok att kunna sälja… men hittade bara mitt eget exemplar som jag kladdat ned när jag själv lagat mat. Jo då, jag använder min egen bok trots att jag skrivit den. Jag glömmer fort och om jag får säga det själv så är både recepten och tipsen väldigt bra!

Det betyder så mycket för mig att boken har hamnat i så många hem. Jag ville göra något eget, inte bara en kokbok i mängden, så jag blandade favoritrecept, tips och historier ut livet. Precis som jag gör på bloggen. Att det blev en andra tryckning gjorde mig glad, den tredje gör mig helt överlycklig!

Så nu har ni chansen att själva köpa eller ge bort min bok igen. Och det behöver inte vara en present till Mors dag. Studenten kommer ju snart också, och även om firandet blir mindre än tidigare så så är det klart att det ska bli en fest. Här hittar ni alla recept och tips som behövs! Och HÄR hittar du min bok, äntligen i lager igen! Glöm inte koden Middag hos mig för rabatten. 

 

 

 

Kommentarer

Nina 9 månader sen

Fick hem din bok idag👍 Sååå FIN☺️ Massa recept jag direkt blir sugen på att testa!! Kul!!☺️

Anonym 9 månader sen

Jag med har beställt din bok och det ska bli riktigt kul att få den.💐💐

Sarah 9 månader sen

Hej!
Jättefin bok.
Apropå böcker, kan inte du ge lite fler boktips nu inför sommaren.
Tack för bästa bloggen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Finns en grym bok som heter 30 om dagen 😁

Kan absolut tipsa! Är inne på en nu ljudbok
bland annat!
Kram och tack för fina ord.

Ulrika Hultberg 9 månader sen

Den har jag redan. Det är många goda recept i boken. Jag har en liten fråga. Johanna du gjorde häromdagen tacogratäng i en stekpanna. Man göra även din tacogratäng i en pajform. Jag undrar bara.
Kram Ulrika

Anneli 9 månader sen

Nu har jag beställt, väntar med spänning 😍

Elin 9 månader sen

Hej! Jag vill så gärna beställa din bok men jag lyckas inte få rabattkoden att fungera?

Svar på kommentaren:
Anneli 9 månader sen

Hej Elin!
Jag beställde alldeles nyss och koden funkade, så radera din beställning i kassan o testa igen 👍

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg