• 2020-05-27, 11:25
  • 15

Onsdag och lillördag, hoppas ni har en skön och solig dag! Ni är många som ska ha studenten och frågar om tips på kläder, även till Midsommar. Det kommer fler inlägg men först ut ett supertips hos Cubus som kör en grym kampanj.

Alla varor köp tre, betala för två! Jag köpte 6 plagg igår och fick två på köpet, man kan ju även köpa till familjen, finns både herr och barn. Kolla de fina linneskjortorna till herr!

Alla kläder HÄR och här kommer några tips på styling.

Batikfärgade klänningen HÄR. 

Det är två långa band i ryggen som hänger ner, man knyter uppe i nacken, modellen är tacksam för man kan slappna av under, haha! Riktigt fin och skön klänning jag kommer använda mycket. Ni vet vid det här laget att jag gillar klänningar man kan köra på olika sätt. Denna är fin i trädgården på en sommarfest, eller med flip flop på stranden. Urskön, så hugg den!

Röda klänningen HÄR 

Älskar sneakers till klänning, dels för det är skönt och det blir inte så damigt. Jag klarar inte av sandaler eller skor som känns för tantigt, det blir lätt damigt till klänning om man har skor som är för “snälla” om ni förstår vad jag menar. Jag har fotat skor som kommer efter detta inlägg, mina favoriter i sommar. Sen tar man vad man trivs i, alla har olika smak.

Rosa/vita sneakers HÄR, skinn och riktigt sköna! 25% rabatt!

Nu finns mina vita sneakers i lager igen, dessa är underbara! Lisa-Marie älskar dessa och har lagt beslag på dem så jag beställde nya nu när de finns i lager igen. HÄR.  Även fint till helvit outfit jag visar nedan.

Vitt är fräscht och fint till studenten och midsommar, denna blus har ni HÄR. Offshoulder, supersöt på. Jag har även den röda jag visat tidigare i vår. Här har jag en vit kjol till som även är snygg med en kort topp till. HÄR är den.

Mitt vita hårband/diadem är från Lindex HÄR.  Fint med lite håraccessoarer nu i sommar. Konstigt att man har mer sånt när det blir varmt, men man klär ju sig helt annorlunda även om man är utomlands. Hur många plagg har man inte handlat på semestern som sedan inte används alls, haha.

Hatten är ju grymt när det steker, nu kommer sommarvärmen och akta er för att bränna er, är ju likblek så då är det smart med hatt, även om jag älskar att sola med måtta.

Min hatt hittar ni HÄR. 

Hoppas ni hittar något fint, kika in lite senare ska ni få tips på en god kladdkaka jag tror ni kommer gilla, kanske till Mors dag!

Ska även tipsa vilka läppglans och läppennor jag använder, kommer snart!

Kommentarer

Ulrika 9 månader sen

Super fina klänningar, jag föll bla för den batikmönstrade från Cubus och funderar på att klicka hem den. Hur är den i stl? (Jag pendlar mellan stl 36 och stl 38)

Önskar dig en trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack Ulrika!

Den är normal i storlek, sitter inte åt osv så är du 36 så tycker jag du ska ta den.
Så härlig klänning!

Tack det samma till dig!

Anna 9 månader sen

Tack för all inspiration! Klickade hem de vita sneakerserna nu, har de svarta och älskar dem 😊 Var dessutom 25 % nu så perfekt! Ha en fin helg 😊

Sandra 9 månader sen

Hej!
Vilka snygga sneakers! Har letat efter helvita att ha till kjol och klänning. Hur upplever du storleken? Jag brukar ha 39 så tror du jag kan ta det? Tack för att du delar med dig. Hälsningar Sandra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack Sandra, dessa är helt underbara. Jag älskar dem, även mina tjejer har både vita och svarta.

Jag har 38 och är nöjd, så ta din vanliga storlek.

Kram och ha en fin dag!

Anya Velickovic 9 månader sen

Du kan väl ta det positivt även om jag inte gillar ”allt” du visar? Håller med om att det är vrickvarning på träskosandaletter men tror också det är vanesak. Och man ju växla om med andra skor när man går.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tur är väl det svarade jag. Och just därför jag inte visar alla stilar här inne. Jag driver bloggen och därför jag alltså visar vad jag gillar. :-)

Anya T. Velickovic 9 månader sen

För en gångs skull gillar jag ett av dina klädförslag – den batikmönstrade! Vad tycker du om träskosandaletter som skor? Både snyggt, ungdomligt och kvinnligt, enligt min mening och finns rätt mycket att välja på (Swedish Hasbeens, men även andra).

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Ja alla har vi olika smak och tur är väl det. ;-)

Ja de är söta, har sånna men vrickar lätt fötterna i dem. Livsfarligt, haha
men har flera par svensktillverkade men använder de sällan. Inga skor att gå i, då har jag hellre sneakers.

Maria 9 månader sen

Fina helheter! Jag gillar också sneakers till klänningar, men har fått nån grej nu med kilklacksandaker, finns massor av bekväma (kolla t.ex. UGGs! ) som är snygga, men ändå jätte bekväma, även de som har ganska hög kil. Glad sommar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack! Ja jag älskar kilklackar, visade två olika par förra veckan. SÅ snyggt!! Ugg har också fina som du säger.

Tack det samma, sommarvärmen är här känns det som!

Maria 9 månader sen

Jo, älskade dem kilklackarna!

Marie 9 månader sen

Riktigt snyggt Johanna!
Gillar också att du bryter av med sneakers.
Remsandaler blir tant för inte tala om pumps.😄

Sofia 9 månader sen

Urfina klänningar! Den röda är så fin. Och så söt den helvita outfiten.

Lotta 9 månader sen

Åh, va snyggt! Älskar också klänning och sneakers, så bekvämt och snyggt. Du visar för många snygga klänningar man vill ju köpa ALLT – ha ha;-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg