Förväntansfull och vita Cake pops


Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira mig själv. Fira livet! Att överraska, ställa till med kalas, fixa och pynta, så mycket så det blev en hel bok till slut: Middag hos mig som ni är många som har hemma. 💖 Har ni läst alla minnen jag skriver om i varje kapitel har ni nog förstått hur mycket familj och kalas betyder för mig. Jag älskar det. Det är barndom, trygghet, så mycket glädje och kärlek.


Idag har jag har gjort cake pops med vit choklad och strössel, det godaste som finns tycker tjejerna och visst blir det festligt att ställa fram med tårta och jordgubbar. Alltid pynta och göra lite fint när man fyller år, liten som stor, det är inte så mycket som behövs, bara man anstränger sig lite. Jag tycker inte man ska vara lat och tycka saker är jobbigt för att ställa till med kalas, för ofta krånglar man till det i huvet. Även om det är en liten ett-åring eller om man fyller 47 och älskar livet så ska man fira! Fram med ballongerna och serpentinerna!


Jag lovar att det blir så mycket roligare om man iaf försöker. Det behövs inte så mycket, i min bok har jag massor med knep för att få till ett kalas med mycket små medel.
Mums, kunde inte låta bli att smaka på en.


Nu ska jag försöka sova, ser så fram emot en härlig dag i morgon med mina älsklingar, det blir en födelsedag till havs!