• 2020-06-03, 17:30
  • 9

Innehåller annonslänkar

Vilken födelsedag jag fick ute till havs igår! Vädret var verkligen med oss och det var en helt underbar dag! Stort tack för alla fina hälsningar här inne, tack alla!

Jag blev fint uppvaktad av darling med frukost och fint paket på morgonen, jag fick så snygga svarta solglasögon från Dolce & Gabbana. Så glad jag blev! De satt som ett smäck, vad tycks? Visst är de coola?

 

Mamma och pappa ringde tidigt på morgonen, fick fina sms av vänner och även flera som ringde, visst är det något speciellt med personliga uppvaktningar.

Sedan kom mina älsklingar ner, fick fint kort och skönhetsgrejer i paket, de vet vad jag gillar. Jag kunde inte fått en bättre dag, solen, havet och vackra skärgården. Massa plock och god tårta Janne köpte, jag gjorde Cake pops och hade min favoritchoklad och champagne till och massa plock.

Min klänning är från Odd Molly HÄR: Den är 30% rabatt nu. Skön sommarklänning.

Vita spetsklänningen är från By Malina men två år sedan, en favorit och har den även i aprikos. Vissa klänningar gör jag mig aldrig av med och detta är en av dem. Men jag har hittat en fin HÄR. Snygg till midsommar då man gärna vill ha vitt och spets.

Allt jag älskar mest! Mina älsklingar, havet, plock och bubbel och min favoritchoklad.

Tjejerna älskar cake pops så det gjorde jag dagen innan, så HÄR gör jag. Ingen födelsedag utan ta på sig festklänning, den köpte jag för ett bra tag sen och tänkte ha på en fest, men lika festligt att ha den på båten när vi åt tårta.

Den är från Ida Sjöstedt och jag köpte den HÄR. En riktig festklänning, jag älskar den! Så precis min stil, guld, volang och off shoulder. Dessutom fodrad men inte varm, perfekt om ni ska på sommarfest eller bröllop eller student. Mina rosa tofflor är från Ted Baker HÄR. 

Älsklingar! Vi hade en underbar dag som vi kommer leva länge på. Kunde inte fått en finare födelsedag. Vi åkte ut med båten i skärgården, sedan lade vi till på Donsö, solade på däck, åt massa gott, spelade musik och bara njöt.

Min bikini är från Odd Molly, HÄR. 

Lite senare när vi gick iland hämtade vi goda pizzor och satte oss i parken och åt lite pizza från Blackstone, har ni inte ätit dem måste ni testa. Riktigt lyxigt goda.

Så tacksam för en så fin dag.

 

Kommentarer

Malin 5 månader sen

Det ser helt underbart ut och GRATTIS i efterskott! Hurra hurra hurra hurraaaaa!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Tusen tack Malin, de var en så vacker dag. Fantastiskt!

Kram Johanna

Anneli 5 månader sen

Tack för fint tips, igen! Beställde odd molly-klänningen, men det blev grönt för mig :)
Stort grattis på födelsedagen, i efterskott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Tack Anneli!

Den är sååå fin, kvaliten skön också.

Ha en härlig fredag!
Kram Johanna

Maria 5 månader sen

Ser helt magiskt ut, stort grattis!

Får en fråga var Lisa-Maries supersnygga kjol kommer från? Även vilken storlek hon har denna i (men strunta såklart i den frågan om det är känsligt, vill bara veta för att kunna beställa rätt storlek till mig själv)?

Vänligen
Maria

Michela 5 månader sen

Vilken fantastisk dag du/ni fick vännen och åter GRATTIS!!!
Så fina ni är och att ni kunde fira dagen tillsammans är helt underbart!
Solisarna är ursnygga, Janne valde riktigt bra.
Kramar i mängder!

Sigrid 5 månader sen

Jag skulle gärna vilja veta hur den guldiga klänningen är i storleken, normal liten eller stor? Vilken Stl har du på den tex?

Marie 5 månader sen

SÅ ska en födelsedag firas Johanna, oj oj så fint allting!

Grattis i efterskott och tack för all din inspiration du ger oss här inne.

Kram Marie

Sussie 5 månader sen

WOW!!! Vilken härlig, lyxig, underbar, kärleksfull dag!!! Ser fantastiskt ut!
Vilken storlek har du i Odd Molly klänningen. Den är jag kär i!!!
Stor kram Sussie

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…