• 2020-06-03, 19:00
  • 6

Vilket sommarväder! Jag har precis unnat mig en skön ansiktsmask Bio cellulose Facemask från MayBeauty. Jag älskar ansiktsmasker som gör skillnad och perfekt nu när det är soligt och hyn blir så torr.  Denna mask är en sheetmask som återfuktar, ger lyster och lugnar ner huden. Den motverkar även åldringstecken vid regelbunden användning. Lika viktigt som inpackning och boosta håret är det lika viktigt att vi tar hand om hyn. 

Masken är gjord på fermanterad kokosnöt för att lagret ska ligga tätt på huden så att serumet med hyaluronsyra kan återfukta ansiktet på djupet. Masken sitter på ordentligt och det är viktigt tycker jag för att känna den ger resultat. Finns många masker där ute som kanar av tyvärr. 

Så här gör jag! Jag rengör ansiktet och torkar torrt med en ren handduk. 

Sedan öppnar jag masken och drar av skyddsnätet, det är tre lager och det är endast det lagret i mitten som du sätter på ansiktet.

Massera och tryck till över hela ansiktet så den sitter bra. Låt masken sitta 30-40 minuter, perfekt att kunna greja med något hemma samtidigt eller koppla av med en ljudbok. Inuti paketet finns det en massa serum över, som man gott kan smörja hals och annat med, då detta gör huden fin och innehåller hyaluronsyra. 

Masken är sval och skön, har du varit i solen är den ljuvlig! Känns lyxigt! Och sånt känner jag vi behöver lite mer av just nu.

Dra sedan bort masken, har du torr hy som jag har masserar du även in det överflödiga serumet som är kvar i ansiktet. 

Efteråt är huden len och fräsch, du får mer glow och det blir snyggare när du sminkar dig. Skönt och snyggt på samma gång! 

Vill du också passa på att boosta din hy har jag en rabattkod som ger dig 30% på alla produkter hos MayBeauty! Skriv koden BIOJOHANNA30 och klicka HÄR www.maybeauty.se/BIOJOHANNA30

 

 

 

Kommentarer

Camilla 5 månader sen

Grattis i efterskott, din klänning du har på bilden när du gör masken vart kommer den ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Tack Camilla!

Åh den är nog 4 år gammal, finns nog inte kvar, men ska kolla märket, minns inte nu tyvärr. De har även bikinis och baddräkter, så fina grejer!

Lena 5 månader sen

Sköljer man med vatten efteråt eller torkar man bara av ansiktet?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Man behöver inte skölja! Jag är så torr så jag har knappt något serum kvar, haha.
Man kan skölja om man vill och man inte är så torr, eller torka lätt med handduk.
Den är så bra!

Lotta 5 månader sen

Tack för tips Johanna! Har haft masken innan och ska beställa nu.
Grattis i efterskott, vilken dag du hade!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Tack snälla!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…