ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oliwer fyller 1 år!

/


Innehåller annonslänk till Bubbleroom
Idag fyller Oliwer 1 år! Älskade gullunge, hur kan detta året gått så fort. Jannes första barnbarn, tänk att Oliwer fyller 1 år idag. Den allra första födelsedagen är speciell! Grattis också Erik och Malin, det är stort att fira som föräldrar första födelsedagen, jag minns när mina fyllde ett år, så känslosam och fin dag det var.
Här är han! En så fin bild från idag, grattis Oliwer, idag fyller du 1 år! Vi älskar dig!


Eftersom det ser ut som det gör med pandemin så firade vi via videolänk den här dagen, Jannes föräldrar var också med och faster Ida hann med från sin lunch en stund också.


Ni känner nog mig här inne nu så självklart hade jag beställt en liten söt tårta dagen till ära.

Jag kunde inte låta bli. Blå ballonger och flaggan var med. Så sjöng vi och Oliwer var med på länk. Underbart ändå att man kan ses på kalas på det sättet.  Så ursöt liten tårta som de gjorde på Steinbrenner och jag fick den precis som jag önskade. Riktigt god var den också.


Här är gamlafarmor och gamlafarfar först ut på länken så vi hann dricka lite kaffe ihop innan och vi spelade ”Ja må han leva” .


Och här är födelsedagskillen! I solen i gräset med mamma och pappa, han öppnade paket och vi blåste ut ljuset i tårtan, han såg våra ballonger tror jag och lovade att jag tar med mig ballonger och en liten tårta när vi ses. Vi ska nämligen ses om allt funkar nästa helg, hurra!Första lilla ljuset, visst är det fint.


Min gula kalasklänning är Alexandra Nilsson, tyckte den var så fin! Klicka HÄR så hittar ni den. Jättefin på, öppen i ryggen. Ta er normala storlek, riktigt festlig.  (20% rabatt nu!)Och här kommer några bilder, det var svårt att välja men de första två är från när vi var uppe och hälsade på när han föddes, en vecka gammal bara. Sedan har vi åkt upp så ofta vi kan, det är roligt att ändå kunna ha bra kontakt och följa honom så mycket det går trots Göteborg-Stockholm.
Älskar den här bilden, så liten och så söt.


På dopdagen!


Första hockeymatchen, haha gissa om Janne var nöjd.


Fyra generationer, så fin bild.


Grattis Oliwer, vi älskar dig!

17

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00