ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smörgåstårta och champagne! Grattis Sverige på din dag!

/


Innehåller annonslänkar
Grattis Sverige! Idag är det din dag, jag är så stolt och glad över att bo i vårt Sverige, vårt vackra land! Vi brukar fira i Slottsslogen, ha picknick och lyssna på Göteborgs symfoniker. Så vackert och pampigt.


Men som allt annat så är det ett annat firande i år.

Vi ställer inte in- vi ställer om. Så självklart ville jag göra något gott ändå. Vi älskar smörgåstårta, men gör det inte så ofta, så det fick det bli. Jag gjorde en ny variant med skaldjur och löjrom, ett glas champagne och finservisen dagen till ära.


Ni ska få recept på denna! Blev faktiskt riktigt bra.
Fått mängder med frågor på insta efter min klänning me den är dessvärre slut, men kolla in DENNA som också är blå med lång ärm, ljuvligt vacker och nu 40% rabatt. Fin till midsommar! Hårband med blommor är fint, ska visa er hur man kan sätta fast. Somrigt och fint till festen eller midsommar.  Har ni sett att LYKO har massor med fina hårband med blommor, kostar nästan ingenting, superfina! HÄR!  

Lindex har även en del söta.
Jag hade räkröra, laxröra och avocado mellan. Bubbel till smörgåstårta är så galet gott och festligt.


Tog fram mina Efva Attling glas jag fick i födelsedags present av Janne ett år, det är så kul att ha några lyxiga finglas man bara har någon gång ibland..

Älskar att duka fint, oavsett om man är två eller flera. Eller varför inte lyxa till det om du ska äta själv, tända ljus eller göra fint är mysigt även om man äter ensam.Man kan göra mycket med små medel och jag har alltid älskat tänka- gör vardagen till en fest, det blir så mycket roligare. Speciellt när jag levde ensam med mina barn.


Jag hoppas ni haft en riktigt fin nationaldag, stor kram på er alla! 🇸🇪

34
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00