ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sista dagen med rabatt på min bok!

/


Idag är det sista dagen ni kan handla min bok för endast 129kr! Ord pris 189kr. Vi har beställt en tredje upplaga (SÅ tacksam!) så det finns böcker i lager. Skriv koden Middag hos mig så får du den för 129kr! Rabattkoden gäller dock enbart hos mitt förlag HÄR! 


Boken finns hos så många nu och jag är så oerhört glad och stolt ska ni veta när jag får så fina kommentarer varje dag. Om något litet kan hjälpa er i vardagen med recept och kanske även tips till festen eller kalaset gör mig så glad.I boken har du 240 sidor, fullproppat med recept, tips, massor med bilder på hur man kan duka och få en fin middag som inte kostar mycket. Jag har mycket knep som jag lärt mig från mina föräldrar och mor och farföräldrar som var fantastiska på att ordna kalas.


Midsommar om knappt två veckor, självklart har jag ett stort kapitel även om det 🙂 Jag älskar midsommar!

Det ska vara som på gamla dar, i boken får du även berättelser och minnen, för mat är inte bara något som man ska bli mätt av. Mat för mig är så mycket mer. Gemenskap, kärlek och trygghet. Det skapar så mycket minnen kring middagsborden.I  boken finns även tips som detta tex, ta en gammal balja du har hemma. Häll i vatten och is, plocka lite blommor och lägg i, blir fint att ha alla flaskor du ska bjuda på!
Mängder med snittar och plock finns också.Grill till midsommar och såser och tillbehör,  mammas goda potatissallad hittar du även i boken.

Hoppas du får mycket glädje av min bok och välkommen hem till Middag hos mig! 


Nu blir det båt! Ha en skön söndag 🇸🇪☀️

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00