• 2020-06-13, 13:52
  • 2

Innehåller annonslänk

Vilken fin student vi var på igår! De hade gjort otroligt fint i deras stora trädgård, helt underbart väder och så god mat, tårtor och allt fint. Barnens kusiner var med och förstås alla systrar för att fira Carl som tog studenten igår.

Ska visa er alla bilder lite senare, jag sitter i bilen och jobbar lite men ska stänga datorn nu för det är galet varmt.

Vet ni vart vi ska idag, jo äntligen ska vi fira lilla Oliwer som har fyllt 1 år uppe i Stockholm! Så mysigt det ska bli, jag har beställt en blå marsipantårta med 1 ljus och har med lite cake pops och kakor jag fixade inför studenten igår. (Fullproppat med kylklampar) Så idag firar vi Oliwer med picknick ute i solen.

Klänningen hittar du HÄR. Blå-vit och supersöt till midsommar, jag tycker den är normal i storlek. Liten fin puffärm, sval och äve fin att dra ner axlarna! Älskar som ni vet off shoulder, perfekt om man tex är på kalas och sitter i solen eller är iväg. 40% rabatt och många storlekar.

Sneakers till klänning är bästa jag vet. HÄR har du tips på de jag gillar bäst.

Nu är vi snart framme, njut av värmen och drick mycket!

Kramar

 

Kommentarer

Mia 3 veckor sen

Vågar inte åka upp till Sthlm och mina yngsta barnbarn igår min älskade prinsessa fyllde 7 var de jag farmor och mormor som bor i Barcelona med via Skype istället..

Gunilla 3 veckor sen

Ja så bra nu när vädret är härligt o man kan träffas ute. Mina barnbarn bor några mil bort o vi gör på samma vis! Firar födelsedagen utomhus med avstånd! Märklig tid vi lever i men bara att acceptera läget o vara försiktig!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…

Halloj på er! Vi är i Skövde ett par dagar och har precis ätit kycklinggratäng till middag. Den här är med chilisås och lite starkare smaker, den är så god! Den finns…