• 2020-06-16, 20:21
  • 1

Hur har ni det? Här har det regnat idag, nästan lite skönt. Jag har varit inne mest och städat och packat, ska ner till Göteborg ikväll igen för i morgon bitti vara med på ett riktigt roligt möte med en av mina största samarbetspartner. Detta är nästan overkligt roligt, är så taggad för detta. Framöver ska jag berätta för er vad jag ska göra.

Båda tjejerna ska iväg över midsommar så nu har vi kramats och sagt hej då. Är glad de fortfarande bor hemma, hehe så kan de spara mer pengar inför de ska plugga snart. Lisa-Marie tog en så fin bild på Lucy när de var ute och lekte igår. Älsklingen!

Ellos har förresten grym sommarrea! Missa inte det. Hemsidan HÄR! 

YTTERLIGARE 20% RABATT* PÅ ELLOS KOLLEKTIONER I REAN

*Villkor (Kod: 415729): 20% rabatt på reapriset. Gäller Ellos dam-, herr- och barnkollektioner i rean. T.o.m. 2020-06-22. Gäller ej produkter märkta med ”kampanjpris” och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Den här klänningen är likadan som den i rosa småblommigt, samma form. Går i dessa hela tiden, svala och sköna. Söta med både sneakers eller kilklack till fest i trädgården. HÄR!  Mina rosa söta tofflor är från Odd Molly HÄR. Missa inte min kod Toftby10 för ytterligare 10% rabatt på deras stora rea.

Blusen många frågat efter och beställt finns fortfarande några storlekar, HÄR! Blusen är längre i bak, så fin modell!

Den blå klänningen är fin i sommar, ska ni ha den på midsommar hinner ni få hem den om ni kör express.

HÄR har ni den, somrigt med blått och vitt. Normala storlekar.

Ni har ännu mer HÄR! 

2020-06-16 Mode / Skönhet

Kommentarer

Cissi 4 månader sen

Lucy 😍

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…