ANNONS
Integritet på Tailsweep

Midsommar 2020

/


Innehåller annonslänkar till Wakakuu och Ellos
Midsommar 2020! Vi var som jag skrivit tidigare hembjudna till våra vänner Jessica och Johan i Billdal och de hade gjort så otroligt fint vid deras vackra hus, vi var dock mest utomhus och vilken vacker dukning i tältet de hade gjort. Detaljer och massa fint pynt där man märker värdparet lagt ner sin själ, det är inte lite jobb med ett sånt här kalas.Glasen känner ni nog igen! Jessica och Johan driver även Blueco som jag även jobbar med, ni hittar fina saker från Moet HÄR.


Min vita klänning är By Malina HÄR. Massor på rean nu. Väskan i pastellfärger är handgjord av återvunnen plast HÄR. Gillar modet i sommar för nu kan man hittar små söta handgjorda brodyrväskor både tyg, plast och pärlor.


Ellos har också massor från By Malina, missa inte deras rea HÄR!


Mina skor med kilklackar är Saint Laurent men kolla DESSA, nästan likadana. Skinn och snygg kilklack, bästa skon för trädgårdsfesten om du vill ha hög sko i gräset.
Femkampen Fanny och Jesper fixade var så roligt så jag skrattar bara jag tänker på det. Luftgevär, kubb, kasta i hinkar och sist men inte minst- Norsk karaoke. Ni måste bara köra det. Har ni mig på instagram och kollar mina stories har ni nog sett Janne i sitt bästa jag. Haha! Han bjuder på den och jag älskar att jag fick lägga ut den, så charmigt och roligt så jag skrattade så jag nästan kissade på mig.  Ingen var normal när man skulle nynna, haha!


Man hör musik i hörlurar, sedan ska du nynna så vi andra kan försöka (!!) lista ut vilken låt det är. Svårare än vad man tror och så sjukt galet roligt. En riktigt partyhöjare!


Härliga gäster, vilken fin midsommarafton!
Finaste Maja, de har hus i smögen så vi sa att vi hälsar på dem med båten i sommar. Tänk om vädret kan hålla i sig så här, vilken drömsommar ändå med tanke på pandemin.


SÅ god mat! Klassisk midsommarmat som det ska vara, men laxtårtan med kavring var riktigt gott. Måste ta reda på receptet.Majas räkpaj måste jag också få recept på och tipsa er.


Fannys lilla söta kille och Jessicas barnbarn charmade oss alla.Femkampen är igång!

Recept på sommartårtan med maräng lade jag upp HÄR. Gör den i sommar, blir supergod.
Tack för en fantastisk midsommarafton!

18

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00