• 2020-06-21, 21:47
  • 18

Innehåller annonslänkar till Wakakuu och Ellos

Midsommar 2020! Vi var som jag skrivit tidigare hembjudna till våra vänner Jessica och Johan i Billdal och de hade gjort så otroligt fint vid deras vackra hus, vi var dock mest utomhus och vilken vacker dukning i tältet de hade gjort. Detaljer och massa fint pynt där man märker värdparet lagt ner sin själ, det är inte lite jobb med ett sånt här kalas.

Glasen känner ni nog igen! Jessica och Johan driver även Blueco som jag även jobbar med, ni hittar fina saker från Moet HÄR.

Min vita klänning är By Malina HÄR. Massor på rean nu. Väskan i pastellfärger är handgjord av återvunnen plast HÄR. Gillar modet i sommar för nu kan man hittar små söta handgjorda brodyrväskor både tyg, plast och pärlor.

Ellos har också massor från By Malina, missa inte deras rea HÄR!

Mina skor med kilklackar är Saint Laurent men kolla DESSA, nästan likadana. Skinn och snygg kilklack, bästa skon för trädgårdsfesten om du vill ha hög sko i gräset.

Femkampen Fanny och Jesper fixade var så roligt så jag skrattar bara jag tänker på det. Luftgevär, kubb, kasta i hinkar och sist men inte minst- Norsk karaoke. Ni måste bara köra det. Har ni mig på instagram och kollar mina stories har ni nog sett Janne i sitt bästa jag. Haha! Han bjuder på den och jag älskar att jag fick lägga ut den, så charmigt och roligt så jag skrattade så jag nästan kissade på mig.  Ingen var normal när man skulle nynna, haha!

Man hör musik i hörlurar, sedan ska du nynna så vi andra kan försöka (!!) lista ut vilken låt det är. Svårare än vad man tror och så sjukt galet roligt. En riktigt partyhöjare!

Härliga gäster, vilken fin midsommarafton!

Finaste Maja, de har hus i smögen så vi sa att vi hälsar på dem med båten i sommar. Tänk om vädret kan hålla i sig så här, vilken drömsommar ändå med tanke på pandemin.

SÅ god mat! Klassisk midsommarmat som det ska vara, men laxtårtan med kavring var riktigt gott. Måste ta reda på receptet.

Majas räkpaj måste jag också få recept på och tipsa er.

Fannys lilla söta kille och Jessicas barnbarn charmade oss alla.

Femkampen är igång!

Recept på sommartårtan med maräng lade jag upp HÄR. Gör den i sommar, blir supergod.

Tack för en fantastisk midsommarafton!

 

Kommentarer

Maria 10 månader sen

Jag struntar fullständigt i vad Johanna har för kläder eller hur hon inreder sitt hus etc etc. Det är var och ens val, jag har inte ens kommenterat det.
Det är däremot INTE ok att bete sig illa eller vara elak. Varken här eller IRL.
Däremot, om man väljer att blogga och dela med sig av sitt liv med hela världen (eller Sverige), får man tåla att folk kommenterar. INTE på ett elakt sätt, men att de kommenterar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Hur länge ska du tjafsa här inne på min blogg.

Vill du ha sista ordet eller vad?
Det räcker nu tack
//

Therese 10 månader sen

Vilket bra svar Johanna! Den första kommentaren i det här inlägget gör mig mörkrädd, herregud!
Människor… Men ditt svar är klockrent! En helt underbar Feelgood-blogg du har! Tack för att vi får följa ditt liv “på ett hörn” All kärlek!🙏❤

Maria 10 månader sen

Trist att du känner att du måste hugga som en kobra på inläggen här.
That’s it

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Hugger inte som en kobra.
Berättar hur det ligger till och vad som gäller inne på min blogg.
Men pratar även för andra människor.
Ingen har rätt att skriva skit eller elakt till någon.
//

Maria 10 månader sen

Vilka fina midsommarbilder! Ser jättemysigt ut.
Har dock lite svårt att förstå de bloggare som blir sura över kommentarerna ni får till era inlägg. Givetvis ska man inte ta emot vad som helst, absolut INTE. Men, å andra sidan, om man väljer att lägga ut sitt liv på sociala medier, vad kan ni förvänta er…Bättre stänga kommentarsfältet isåf, om man har svårt för att ta andras kommentarer/synpunkter på det man lägger ut. Eller skriver dagbok därhemma istället.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Vänta lite nu, du skriver “nej så klart ni inte ska ta emot vad som helst”.

Exakt. Vi tar inte skit, tycker du det? Att man ska kunna bete sig, vräka ur sig att man är ful eller har fula kläder. Eller ställa egna diagnoser och minsann bestämma hur vi ska leva.

Vad vi förväntar oss bara för vi lägger ur vårt liv? Vi förväntar oss respekt. NI har ingen rätt att bete er illa. Punkt.

Jag bestämmer i mitt hem, inte ni. Men tack och lov är det extremt få personer som inte klarar av att uppföra sig, resten är fantastiska och det handlar inte om att de ska tycka som jag, men de uppför sig precis som de hade gjort om de hade varit hemma i mitt vardagsrum. Med respekt, vett och etikett.

För det är ingen skillnad på att ses in real life, men när det väl gäller då jäklar är man inte så tuff, men tanke på fegisen jag vann över i rättegången nyss.

Hon blev dömd på fem punkter.
Så nej, man kan inte skriva vad som helst.

Ha en fortsatt fin kväll

Maria 10 månader sen

Som jag skrev: Ingen ska ta skit. Självklart ska man bete sig, både bakom en datorskärm och irl. Inget snack om saken.
Men, att folk tycker annorlunda eller har åsikter kommer man inte undan, om man väljer att lägger ut sitt liv till allmän beskådan.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Handlar inte om åsikter.
Handlar om vett och etikett, hyfs och respekt.
Thats it.

Sofia 10 månader sen

“Men å andra sidan, om man väljer att lägga ut sitt liv på sociala medier, vad kan ni förvänta er”, “Om man väljer att lägga ut sitt liv till allmän beskådan”, “Bättre stänga kommentarsfältet eller skriva dagbok därhemma”..

Men varför fattar inte folk. Det är ingen som har rätt att kommentera negativt bara för att man väljer att visa sitt liv. Precis som ingen har rätt att kommentera ens kropp om man väljer att gå i kort kjol. Det är INTE fritt fram att kommentera människor bara för att dom väljer att visa sig. Varför fattar inte folk det. Man ska inte behöva skriva privat dagbok och gömma sig och stänga kommentarsfält och sluta göra det man vill och sluta leva bara för att vissa inte klarar av att bete sig.

Det är inga åsikter som dom får när dom reagerar. Det är skit. Åsikter framför man på ett trevligt sätt. Det är inga åsikter, det är ren och skär skit. Folk lindar dock ofta in det och låtsas som att det skulle vara en åsikt. Hon fick t ex en fruktansvärd kommentar i förra inlägget att är för gammal för att visa sina ben i kort klänning. Ska hon sluta gå runt i klänning då också? Eftersom du tycker att hon ska skriva privat dagbok istället för att blogga när folk skriver skit, då kanske du tycker att hon ska sluta visa sig i klänning också?

Sofia 10 månader sen

Så mysigt ni hade det! Så glad att ni är friska efter covid 19 och tack för att du delar med dig. Så viktigt att folk förstår att det pågår fortfarande.

Du har så härlig stil. Gillar dina Gucci slipons!

Jessica 10 månader sen

Jag undrar under vilken period ni hade Corona svårt att kunna lista ut via bloggen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Lista ut? Jag har ju ingen tävling här på bloggen och gissa när…

Vi hade det nyss, men varit friska i ett par veckor som jag skrev. :-)

Vet kollegor som också haft det men de valde att inte lägga ut eller skriva alls, inte ens efter när de blev friska.
Så vi bestämmer ju vad vi vill dela med oss. En bloggkollega till mig var sjuk i 2 veckor men lade ut massa annat. Så man bestämmer ju själv.

Jag berättade när vi blev friska för det hade varit ren tortyr att läsa era (vissas) kommentarer när man är så sjuk.

Som jag skrev, lade ut recept under tider, fick även hjälp att blogga för mina leder lade av.
Nackdelen med en stor, offentligt blogg, man varken kan eller vill dela med sig av precis allt.

Tack för att ni respekterar det. Jag hoppas många kan ändå ta del av min jobbiga upplevelse och mina tips, även om det är nu när vi blivit friska.

Jessica 10 månader sen

Verkligen inte så jag menade utan mer att jag var imponerad att vi läsare inte ens märkt att du varit sjuk! Skönt att ni är friska nu!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Ja det är skönt, otroligt skönt…. :-)

Eva 10 månader sen

Förlåt att jag frågar i detta inlägget men hur upplevde du det att ta Corona testet? Var det otrevligt😬

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Ingen fara! ☺️

Pinnen uppe i näsan var inte kul alls.
Men sköterskan räknade ner 6 sekunder så det gick snabbt över.
”Bara gilla läget typ”
Gick bra!

Siw 10 månader sen

Hej
Var har du köpt den ring som du hade på midsommar. Ja skratta när man hörde janne nynna😁😁 men han kunde ju. Hur länge har du och janne varit tillsammans. Ja har varit tillsammans med maken i 23 år gift 15 år. Det var 2 giftermålet. Men så mycket kärlek ja får av min make. Om ja får säga något så är din janne snygg. Kram från en 56 årig kvinna.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…