ANNONS

Rabattkod på Icebugs träningsskor!

/


Det är många som har frågat om jag kan köra en ny rabattkod på träningsskorna från Icebugs vi gjorde i våras och nu är det klart!
Dessa grymma terrängskor från Icebugs är riktigt sköna och lätta, jag har ett par som jag har i skogen och terräng och ett par när jag joggar. (Har precis kommit igång smått igen efter covid-19)
Med min kod TOFTBY20 får du 20% rabatt så passa på nu så blir era härliga rundor utomhus mycket roligare och framförallt mår fötter och knän bättre med bra skor.
Från rundan idag, Lucy och jag gick raskt en timma. Svalt väder tycker Lucy nu så det är skönt.

Denna sko heter Rower women och finns HÄR .Den skon är perfekt för långa skogspromenader eller en härlig PW. Jag gick upp en storlek i dessa. Har alltid 38 i skor men tog 39 i dessa och de är perfekta.
Men Icebug har fri retur om du behöver byta storlek så är det busenkelt. Jag har även i svart, köpte ett par till Skövde och de svarta till Göteborg.


Skon är lätt och har bra grepp! Med tanke på pandemin så är vi mer utomhus, dels för att må bra och hålla oss i form, men också för att fler tränar ute nu istället för att gå in på gym. Investera i ett par bra skor så blir det roligare och skönare för kroppen.
Har lättare joggingskor också HÄR som heter Horizon women, grymma om du ska börja jogga/springa eller raska PW. Inte lika ”grov” som Rower women.

Det ska synas att de är använda och jag har haft dessa på mina rundor hela våren. Letar ni även sköna sommarskor, kolla in dessa för promenad och vardag HÄR. 
Janne har också ett par han älskar, klicka HÄR. Dessa är som de jag visar överst.

Glöm inte skriva TOFTBY20 så ni får 20% rabatt!


 
 

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00