• 2020-06-29, 13:51
  • 7

Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S Trubaduren i vackra Göteborgs skärgård och frossar samtidigt loss i mängder med skaldjur. 

Vi åkte den här vackra turen för drygt en vecka sedan och vilken magisk upplevelse med det vackra vädret vi fick. Man lägger ut  18.30 och njuter av alla vackra öar i skärgården. Det är en härlig känsla redan när man kliver ombord nere vid Packhuskajen i Göteborg. 

Att stå ute på däck när man lägger ut är riktigt trevligt!

Är du också sugen på att åka den här vackra turen och njuta av västkustens goda skaldjur? Skriv min kod Johannajuli så får du 10% rabatt på varje bokning under juli på tisdagar-torsdagar. HÄR hittar du bokningen. Man utgår från Packhuskajen, allt står på hemsidan. (Det finns ingen ruta för rabattkod utan det är alltså viktigt du skriver detta i meddelandet så får du 10% rabatt!) Rabattkoden gäller nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vi älskar den här kryssningen och har åkt många gånger! I vanliga fall har de en stor buffé med mängder med skaldjur som alla går och hämtar, men nu har de har förstås gjort en hel del förändringar pga pandemin. 

Du äter lika mycket skaldjur som tidigare, hur mycket du vill men personalen däremot lägger upp på tallrik åt dig och de serverar allt du vill dricka osv till bords så ingen köbildning till buffén. 

De har också bra avstånd mellan alla bord, sjävklart sitter sällskapet ihop som har bokat, men du sitter inte nära nästa bord. Jag tycker de hade tagit stort ansvar, det går inte jämföra med allt kaos som är på många uteserveringar inne i stan där det sitter smällfullt med folk och alla går omkring. 

Här sitter alla ner, kapten är noga med all information innan ni går ut, man får fin underhållning av besättningen som sjunger! Man får inte stå upp och dansa men vem har sagt att man inte får sjunga med och dansa sittandes? :) Gick hur bra som helst!

De har gjort allt rätt, så vi kommer åka igen och har redan bokat bord. Kanske redan nu när det är fint väder tex på torsdag!?

Passa på med min rabattkod, 10%rabatt på onlinebokningar, skriv Johannajuli i meddelande rutan så får du rabatt när du ska betala. HÄR hittar du deras hemsida med alla tider båten går ut. 

Min blåvita klänning hittar du HÄR. Passa på för den är på 50% rabatt!

Vi kanske syns här i sommar?

Kommentarer

Ditte 8 månader sen

Alltid roligt när någon visar en klänning IRL, sån skillnad mot Ellos fotografier. Blev jättesugen på denna i båda printen efter ditt inlägg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla du, denna klänning är ljuvlig in real life…
somrig!

Jessica 8 månader sen

Tack snälla Johanna för ett snabbt svar . Frågar därför att jag oxå har svårt för varma kläder.
Har nu beställt en blåvit klänning och ditt svar va till stor hjälp.
Tack
Kram J

Pia Fredholm 8 månader sen

Jag fullkomligt ÄLSKAR M/S Trubaduren!

Har åkt deras kryssningar ett par gånger om året i säkert 10 år.
Perfekt för alla som vill hitta på något i göteborg.
Underbar personal, fantastisk mat och härlig underhållning.

Ni ser ut att fått en underbar kväll på båten, så fin i den klänningen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla du!
Visst är det ljuvligt. Vi ska åka igen i veckan, så otroligt trevligt på alla sätt.
Skaldjur och den vackra skärgården.

Kramar

Jessica 8 månader sen

Hejsan
Måste bara fråga om klänningen är varm? Och är den normal i storlek?
Ska beställa en men är lite osäker på dessa saker.
Ha det gott
Kram Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Hej!
Nej jag är extremt känslig för varma kläder, värsta som finns :) Så denna är skön!
Normal i storlek.

kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…