• 2020-06-29, 21:20
  • 14

Ni som följer mig vet att jag har haft slut på mina järndepåer och varit tvungen att äta starka järntabletter för att få upp mina värden som varit i botten. Sidoeffekterna av järnbrist och blodbrist är inte roliga, som om det inte räckte med trötthet, matthet och pirr i benen så blir håret helt bedrövligt. 

Därför har jag börjat med Holo Daily Collagen och det känns så spännande! Kollagen hjälper till att boosta hår, hud och naglar, men denna flytande kollagen innehåller även bland annat antioxidanter och c-vitamin. 

Vill du vara med och testa med mig? Holo Daily Collagen säljs i paket som innehåller en månads förbrukning av kollagen, eller 30 sticks. Det är enkelt att öppna förpackningen och det smakar gott och exotiskt. Jag lovar, den är riktigt fräsh! 

Med koden TESTA HOLO (det måste vara mellanslag mellan orden och stora bokstäver) så får du 30% rabatt! Ordinarie pris är 599 kronor. Läs mer och beställ HÄR! 

Jag googlade mycket när jag fick veta att jag hade slut på mina järndepåer och just torrt och livlöst hår är ett symtom på blodbrist. Varför har jag inte fattat detta? Jag har alltid haft tjockt och fint hår och len hy, men senaste året har både håret och hyn spårat ur helt.

Håret är livlöst och jag har tappat extremt mycket hår de sista månaderna efter min blodbrist. Hyn har varit blek och glåmig, jag har nog aldrig känt mig så ynklig. Att få konstaterad covid-19 ovanpå alltihop var sista droppen.

Jag drömmer om att få tillbaka mitt tjocka hår och min lena hy och därför har jag tagit Holo Daily Collagen i två veckor nu. Redan efter fyra veckor märker man resultat, så nu börjar det bli spännande! Kollagenet gör håret tjockare och starkare, ger bättre hy och har dessutom visat sig ha stor effekt på celluliter. 

Häng med så testar vi tillsammans! 

 

 

2020-06-29 Hälsa, Johanna Toftby

Kommentarer

Mia 8 månader sen

Var får man testa mot antikroppar i Skövde då,vc Norrmalm vägrar

Li 8 månader sen

Hur framställs kollagen, vad är det för ämnen i.

Svar på kommentaren:
Jenny 8 månader sen

Kollagen brukar ha animaliskt ursprung, typ benrester, bindväv och annat från djur. Framgår inget på Holos hemsida men kanske är deras produkter lämpliga för vegetarianer?

Bibbi 8 månader sen

Jag har oxå tappat massor med hår,tror att jag hade covid-19 redan i mars. Ska testa mig så snart jag får möjlighet.
Undrar om fler märkt av håravfall efter Corona . Nu har inte jag järnbrist, så mitt håravfall beror inte på det. Tack för en bra blogg

Svar på kommentaren:
Anonym 8 månader sen

Det verkar vara många som märkt av att de tappat mer hår, vid (troligtvis) Corona. Usch, otäcka virus.

K 8 månader sen

Tror du på att kollagen som man dricker verkligen hinner ut att göra verkan på hår och hud?
Det ska ju genom hela tarmsystemet först ?
Jag frågar inte för att vara elak utan för att jag vill förstå hur det kan göra verkan.
Mitt hår blev (är) mycket sämre och tunnare efter år med blod/järn och B12brist.
Det jag fick höra är att C – vitamin kan vara bra. För det stimulerar även det som bygger upp kollagen i kroppen.
Kollagen avtar ju med åren och tyvärr har jag svårt förstå hur vi ska få håret att bli bättre genom att dricka ett pulver ?
Vad utvinns förresten just detta kollagen ur?

Svar på kommentaren:
Holo 8 månader sen

Kollagen utgör 30 procent av allt protein i kroppen och står för den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad. Kollagen återfinns främst i hud, hår, naglar, ben, leder och muskelvävnad och den egna produktionen avtar som sagt med åren. Därav är det bra att tillsätta kollagen som en del i sin dagliga rutin.

Holo Daily Collagen är en färdig kollagenshot som även innehåller Vitamin C som ju också är essentiellt för att stimulera kroppens egna kollagenprocess. Så här får man en kombination av de båda, även tillsammans med hyaluronsyra, resveratrol, zink, koppar och biotin. Kollagenpeptiderna kommer från VERISOL® och på deras hemsida finns mer fakta och studier av kollagenets effekter.

Pernilla 8 månader sen

Hej
Hur känner du dig nu efter Covid 19
Får du gå på efterkontroll eller hur funkar det..

Jag tycker om att läsa din blogg,du skriver verkligen om allt och det är så ärligt så det känns att man verkligen lär känna dig..

Krya på er och hoppas det hjälper dig att fylla på järnet lite nu🌞🌞

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla, vad glad jag blir! Ja livet är inte bara mat och kläder, jag gillar att vara ärlig och dela med mig även av andra saker.

Nej ingen kontroll om man inte behöver, lyssnade på lungorna i veckan däremot som lät bra. /Tack gode gud.

Men varit hemskt trött, det går lite upp och ner. Haft jobbigt med luftrören i fyra veckor efter, äntligen har det blivit bättre. Varit hemskt.

Jag har ätit järn i 2,5 månad och märker skillnad så det ska bli intressant att ta prover i veckan!

Ha en fin tisdag, kramar

Eva 8 månader sen

Vad beror det på att man får låga järndepåer? Tänker att du som tränar, äter bra och även äter massa extra vitaminer och sådant ändå kommer ur balans.
Själv kan jag slarva med både mat och motion i perioder och äter dessutom aldrig extra tillskott och har aldrig haft brist på nåt.
Skulle vara intressant att veta vad det beror på?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Du kanske missade det men har skrivit det i båda inläggen när jag skrev det. Men jag har rikliga menstruationer pga myom ilivmodern. (Ganska vanligt)
Men trodde inte jag blödde så mycket, har väl vant mig och äter även tabletter som ska stoppa men har inte ätit tillräckligt uppenbarligen.

Så mina järndepåer var helt i botten. Riktigt otäckt, jag äter bra mat och även kött så jag tycker jah får i mig men har du blodbrist eller slut på förrådet räcker inte det. Man måste äta järntabletter, järnsprutor eller fylla på med blod om hb är illa.

Det man inte ska glömma av är att de som tränar hårt lider ofta av järnbrist och låga hb. Speciellt löpare.
De får ofta fylla på med järnsprutor och äta mycket järn.

Ha en fin tisdag!

Kramar

Lina 8 månader sen

Tack för en bra blogg! Jag har en helt annan fråga, hur fixar du dina ögonbryn så snyggt?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack Lina! Jag har tatuerat dem men sedan klipper jag in dem också så det inte är långa strån…

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…