ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grillad oxfilé med chilibea och krispig potatis

/


Hoppas ni har en skön helg! Den här helgen har flugit fram men nu har Janne semester och vi ska ta dagarna lite som det kommer. Men har en spännande vecka framför oss så vi är pirriga som barn på julafton!
I fredags var vi i Skövde för att fira mina tjejer som kommit in på högskolan! Så roligt och så stolt jag är över dem. Det var en pirrig torsdag när de stod i kö på antagning.se för att kunna se om de var antagna eller inte. Och lyckan när de fick läsa ANTAGEN, vilken lättnad! Nu håller de på att kolla runt och fixa lite. Berättar vad de ska plugga osv  när de är helt klara med allt.
Älskar er mest av allt! <3


(Ni behöver inte kommentera att de är blanka i pannan, det är min blixt som slår. Finns ett par här inne som inte tänker till innan fingrarna smattrar)
Köpte oxfilé på Kvantum i Skövde som vi grillade, så bra kött! När barnen var små hade jag inte råd att köpa dyrt kött, men jag tyckte rostas var minst lika bra som oxfilé, har ni testat? Mört och fint.


Vi hade rostad färsk potatis med timjan och rosmarin, olivoja och flingsalt. Krispig potatis är nog det godaste som finns.Jag gjorde beasåsen jag skrivit om HÄR, den kan du inte misslyckas med. Så god! Och djävulssåsen du hittar HÄR. Marilyn älskar även Kvantums egna tryffelbea så den köpte hon med efter hon jobbat i fredags. Ju mer tillbehör desto bättre.Grattis mina älsklingar och alla andra som kommit in på era val på högskolan!

21
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00