ANNONS

Kalas i Göteborg!

/

Innehåller annonslänk till Ioaku


Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner.

Magdalena

hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta med kompisar hon lärde känna i Thailand som bor här. Jag har känt Magdalena i många år men inte ofta vi hinner ses, första gången hon var hemma hos oss var 2013 när vi spelade in en rolig ”återträff” från Ensam mamma söker på TV3. Så mycket humor, kärlek och äkta värme det rymmer i denna lilla kropp alltså. Jag älskar människor med energi och humor, inte mycket som slår det.


Detta var inte igår, haha!

Och lika störda nu som då. Bara 7 år senare.
Detta är dock inte 2013 utan från i lördags på Mr P i Göteborg. Ett av våra favoritställen, det ligger vägg i vägg med Toso, sjukt grym stämning och alltid bra mat. Stort plus för superproffsig personal och service.Här är gänget! Goa Hanna och Markus från Kungsbacka och ”EnergyLinda”-energigalen PT och

Martin Melin

som såg till så vi skötte oss.
Mobbade Janne och Martin som inte kunde läsa menyn utan dubbla glasögon och förstoringsglas.
Min

kärlek,

vi hade en så mysig och rolig kväll! Visst är det kul att få kvalitetstid med både vänner och kärlek.Just det! Örhängena frågar ni efter på stories, de är från

Ioaku 

och finns

HÄR. 

Ni kommer älska dem, jag gillar även deras stora ringar jag brukar ha

HÄR. 
Skriv koden

Johanna15

så får ni 15% rabatt på allt! Så fina och annorlunda smycken, Fanny som designar är grymt duktig. Kul att handla från de mindre mindre butikerna som får kämpa så mycket mer nu.  Här är de större ringarna, bra pris och passar till allt. Jag är sån som ofta får favoriter till smycken, gillar inte stenar eller för mycket färg, men dessa älskar jag.Är ni här på Västkusten kan jag ger lite tips ute på öarna om i vill, finns så mycket fint där ute och färjor man enkelt kan ta sig ut med.


Nu är det natti här,


Puss och kram

35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00