Tips på grym Brunch i Göteborg


Vi har Jannes son Erik och Malin och lilla Oliwer här på besök några dagar och har precis ätit en underbar brunch! Letar ni efter något trevligt brunchställe i Göteborg har jag ett tips till er. Ni måste besöka ”Doktor Glas” som ligger på Linnegatan 56. Alltså nu snackar vi BRUNCH. Herre jösses, vi trodde knappt våra ögon när allt kom in på bordet.
Vi beställde lite olika saker och delade det mesta, de var en sån fröjd för ögat så det nästan var svårt att börja äta och skära i allt.
De har mycket veganskt, glutenfritt och ingen vanlig mjölk utan enbart havremjölk. Så gott kaffe och goda juicer, alltså ni måste bara besöka detta ställe!


Fick veta att restaurangen drivs av en kvinna som heter Pinar och vilken powerkvinna alltså som kom fram och pratade med oss. Småbarnsförälder och samtidigt driva restaurang måste vara hur mycket jobb som helst, men det märktes att hon brinner för detta. Jag tycker sånt märks i väggarna när man kommer in på något ställe, ett ställe som har passion och kärlek får nöjda gäster när det är bra från början till slut.


Deras koncept är att man ska kunna äta brunch vilken tid som helst under dagen, inte bara på förmiddagen. Älskar sånt! Inte speciellt svenskt och därför tror jag det är anledningen till att de har så nöjda gäster.
Pannkakorna är helt veganska, riktig goda!


Mina tips på goda smörgåsar är: Ave Avo, Eggs Benedict, deras grymma äggröra med chili, Mushrooms toast, Franco toast! ta in några rätter, dela och njut. Vi lade till fetaost på avocadosmörgås, äter ni senare tex middag kan man lägga till potatis mm.





Oliwer är duktig på att äta, tänk att han snart är 14 månader. Han fick en god äggröra som han slukade!




Vi kommer tillbaka! Nästa gång ska vi ta en senare lunch, kanske en god öl eller ett glas bubbel till också. Här är  jag med trevliga ägaren Pinar.



Ta spårvagnen eller ta en promenad från centrum till Linnegatan 56! Ni kommer inte bli besvikna.