• 2020-07-25, 15:23
  • 11

Nu har vi lämnat båten för pappas Lenas 60-årskalas! Hon fyller 60 år om ett par dagar men idag firar de med härlig trädgårdsfest idag!

Vi har haft mysiga dagar med lilla Oliwer som har hälsat på oss, kan inte fatta att han knallar omkring nu, 1 år och två månader snart. Visst är det underbar ålder, så liten människa som knatar omkring.

Blå blusen HÄR 

Vi tankade på Björkö och här är det bara hälften, alltså halva tanken kvar. Haha! Tar en stund att tanka den här båten. För inte tala om hur dyrt det är med större båtar. Sånt ska man ha med i beräkningen. (Vår bår har diesel)

Sedan körde vi bort till Källö-Knippla och lade till precis vid restaurangen där, mysig ö om ni inte varit där innan, går färjor. Så fina badplatser.

Åt på den trevliga restaurangen som ligger precis när du kommer in med båten i hamnen, finns även en pizzeria längre bort som har goda pizzor.

Den här gången var det premiär för Oliwer att äta mat från menyn! Han äter så bra, så bra! Pasta äter han med händerna och pappa matade med köttfärsåsen mellan varje gång, han slukade hela tallriken! Även om han ser lite skeptisk ut innan, haha.

Vi beställde entrecoté och den var så där om jag ska vara ärlig. Klagade inte för Janne hatar när jag ska klaga och dessutom får man sitta ensam och äta, så jag höll tyst. Goda smaker, grymt god gratäng men lite för lite, köttet var inte medium trots vi beställt det. Ska ändå testa äta där igen så hoppas vi det är bättre.

Nu är vi snart framme på kalaset, önskar er en riktigt fin lördag!

2020-07-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Lena 2 månader sen

Hej! Vart är era flytvästar? Hund och unge har flytväst men inte ni vuxna.
Tycker att du är en bra förebild annars men tydligen inte på sjön.
Har stor båt själv 45 fot och alltid flytväst på oss. // Lena

Svar på kommentaren:
Mona 2 månader sen

Johanna, hur orkar du alla moralatanter och pekpinnar som säger vad du ska göra, jag hade inte stått ut en dag tror jag.
Suck.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Haha! Det gör jag inte alltid ska du veta ;)

Maria 2 månader sen

Jag tycker det är en självklarhet att säga ifrån om man inte är nöjd med maten, man betalar faktiskt dyra pengar på att få äta gott 😊 sa senast idag till min son som åt på en restaurang i Råå att “det där ska du klaga på” när han fick in lite pommes och lite friterad fisk samt en citronklyfta, en liten hög spagetti och en klump…ja klump köttfärssås till sina barn och varje tallrik kostade 125 kr 🙄 inte en sallad eller grönsak så långt ögat kunde nå. Riktigt riktigt bedrövlig mat.

Lille Oliwer är så go 😊 så lik farfar 😊

Katja 2 månader sen

Ville bara säga att det var fint reportage i Amelia med din vän Michaela!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Hej Katja!

Vilket reportage? Har nog glömt, haha!c

Kram Johanna

Katja 2 månader sen

I senaste numret om att leva singel….med barn.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Är det verkligen senaste numret? Kanske är en äldre intervju de har med!

Charlotte 2 månader sen

Ja jisses så dyrt med bränsle. Det är som jag brukar säga när mina vänner frågar varför jag inte har bil? Jo tjena, de kostar en massa om man ska ha en pålitlig bil. Bor mitt i stan och har en elcykel. Det går så bra så😀. Ser för övrigt helt fantastiskt ut allt. Förstår att du/ni njuter. 🌺

Lotte 2 månader sen

Herregud va tiden går, tycker inte det va längesen Oliwer föddes…

Ulrika Hultberg 2 månader sen

Hej!
Vad fina bilder , jag ser på en av bilderna du har den blåa blusen på dig . Den är så skön ha på sig. Jag använder min också mycket . Hoppas att ni hade trevligt på 60 års kalaset Det är alltid roligt att gå på kalas.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg