Källö-Knippla


Nu har vi lämnat båten för pappas Lenas 60-årskalas! Hon fyller 60 år om ett par dagar men idag firar de med härlig trädgårdsfest idag!


Vi har haft mysiga dagar med lilla Oliwer som har hälsat på oss, kan inte fatta att han knallar omkring nu, 1 år och två månader snart. Visst är det underbar ålder, så liten människa som knatar omkring.




Blå blusen HÄR 





Vi tankade på Björkö och här är det bara hälften, alltså halva tanken kvar. Haha! Tar en stund att tanka den här båten. För inte tala om hur dyrt det är med större båtar. Sånt ska man ha med i beräkningen. (Vår bår har diesel)


Sedan körde vi bort till Källö-Knippla och lade till precis vid restaurangen där, mysig ö om ni inte varit där innan, går färjor. Så fina badplatser.



Åt på den trevliga restaurangen som ligger precis när du kommer in med båten i hamnen, finns även en pizzeria längre bort som har goda pizzor.
Den här gången var det premiär för Oliwer att äta mat från menyn! Han äter så bra, så bra! Pasta äter han med händerna och pappa matade med köttfärsåsen mellan varje gång, han slukade hela tallriken! Även om han ser lite skeptisk ut innan, haha.


Vi beställde entrecoté och den var så där om jag ska vara ärlig. Klagade inte för Janne hatar när jag ska klaga och dessutom får man sitta ensam och äta, så jag höll tyst. Goda smaker, grymt god gratäng men lite för lite, köttet var inte medium trots vi beställt det. Ska ändå testa äta där igen så hoppas vi det är bättre.


Nu är vi snart framme på kalaset, önskar er en riktigt fin lördag!