ANNONS

Mina favoriter från Odd Molly

/

God morgon från Gullholmen! Vi vaknar upp till ett magiskt väder, klockan är 8 och det är redan över 20 grader, det enda som hörs är kluckandet från vattnet. Janne satte på kaffet precis och Lucy sover fortfarande nere i hytten. Vilken dag vi får, hoppas ni har en underbar dag där ni är också.


Jag hade strul med tekniken igår men nu tror jag att det är löst, en länk som strulade och då syntes inget alls i hela inlägget, men nu så!

Jag ska nämligen visa ett par favoriter från Odd Molly, både ett par nya sommarplagg som är med på rean men även nyheter för hösten!  Förutom Odd Mollys sommarrea får ni en exklusiv rabattkod! Med koden Toftby25 får ni 25% rabatt på allt till ordinarie pris! Rabatten kan inte kombineras med rean och koden gäller en vecka från idag. 

Så söt klänning som sitter skönt på, lite bohemisk och söta detaljer. HÄR!

Kolla in den här  blusen, fick så många komplimanger när jag hade den igår. Aprikos, romantisk och sitter så snyggt på! På rean! Finns HÄR. 

Jeansshortsen HÄR, de är lite högre i midjan, man kan gå ner en storlek om man vill, men många gillar när de är lite oversize i benen.Kolla klänningen, jag är kär! Finns i beige, denna kommer ni gilla. Ursnygg på festen med höga skor men lika snyggt med enkla platta sandaler på middagen,  söt med band i midjan man kan knyta hur man vill. Jag gillar när det är lite slarvigt i sidan eller hängandes.

Klicka HÄR. 


Svart söt blus, älskar volang när det är lagom mycket, här har jag en kofta över, Odd Molly är kända för sina bedårande koftor och denna gillade jag. (Ni måste kolla in blusen men den bilden har jag fått ta bort pga bugg, ska fota igen hemma sen) 

Koftan HÄR. På rean!

Svarta blusen HÄR. 

Måste visa denna också, den har jag använt flera gånger den här veckan, snygg till korta jeans, dessa shorts är också från Odd Molly. Blusen är fin till beiga byxor också. Fin passform, lite nättare upptill och lite vidd nertill.

 

HÄR.är blusen i grått och rosa.

Sista plagget är en sockersöt rosa top, Odd Mollys kvalite är bara ljuvlig. Den här är så skön!

Klicka HÄR!


Vad tycks? Visst är det fina kläder?! Ni hittar allt HÄR. Glöm inte koden Toftby25 som ger er hela 25% rabatt på allt till ordinarie priser, gäller en vecka från idag.

 
 

 

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00