• 2020-08-06, 10:47
  • 3

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi en sån mysig dag. Ska visa bilder sen.

Nu har vi ätit sen frukost efter varit ut på en runda, jag vaknade redan vid sju och var ute halv åtta och vilken morgon! Sveriges vackra landskap är bara fantastiskt. Älskar landsbygden eftersom jag är född på landet, det är så härligt med alla dessa omgivningar. Väcker barndomsminnen.

Tränar ni på semestern? Mer eller mindre? Man har ju mer tid, så skönt komma ut varje dag på morgonen eller kvällen.

Det är så lätt att slappa till sig, komma ur rutiner, jag har ätit betydligt mer än annars, så var det inte direkt efter corona. Jag hade ingen aptit på många veckor, så konstigt när jag ändå var “frisk”.  Det var inte kul. För inte tala om slemmet och harklingarna, nu ska konditionen upp! Usch vad det tog tid att komma igång efter det hemska viruset.

Nu ska vi iväg, idag blir det ut med båten och tjejerna ska med :)

2020-08-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Annica Ewermo 1 månad sen

Hej hej,
På tal om Varberg så tror jag du vet vem min morfar är..? Vill minnas att jag var hos hans syster (om jag minns rätt) som var gift Toftby, sen minns jag två tvillingflickor som var hästtjejer, har inte du tvillingsystrar? Min morfar hette Ragnar <3
Hälsningar Annica

Annika 1 månad sen

Jag tränar på men inte lika mycket och inte på samma sätt när jag inte har tillgång till gymmet och alla pass.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Nej så är det, man har inte samma tillgång på samma sätt, men sen är det ändå skönt med rutiner när man börjar jobba igen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…