• 2020-08-07, 09:40
  • 8

Fredag, yeah! Har ni sett vädret i Sverige kommande vecka, 26-30 grader, woop!

Är ni sugna på lite nya, snygga träningskläder? Det är jag! Jag är så pepp på mer träning nu och ser fram emot en rolig höst med mer löpning och styrketräning.  

Jag älskar styrketräning, det är häftigt att känna sig starkare och gladare. Men att röra sig 30 minuter om dagen gör stor skillnad som jag även skrivit mycket om i min första bok “30 om dagen”.

Vet ni! Nu får ni 25% rabatt på alla kläder från Elly Pistols med min rabattkod TOFTBY25 från idag! Koden gäller 48 timmar från nu! Passa på om ni är sugna på att köpa sköna och snygga träningskläder med bra kvalité.

Men träningen blir ännu roligare med nya, sköna träningskläder! Elly Pistols kläder sitter som ett smäck, som man även blir glad av! För visst är det roligare att träna med lite snygga träningskläder.

Jag har tränat i dessa ett tag nu och skönare får man leta efter, de sitter bra, snygga färger och kläderna torkar snabbt. Jag gillar kaxigheten men ändå diskreta.

Dessa snygga tights har ni HÄR, korta tishan HÄR Detta set kommer ni gilla! (Kläderna är normala i storlek)

Plaggen är verkligen bekväma! I går sprang jag en timma när det var varmt, hade de korta byxorna och äntligen har jag hittat några som sitter där de ska. Höga i midjan men som ändå passar min kropp och stil. Korta tishan är skön till, eller det svarta linnet.

Tjejerna gillar också plaggen, Marilyn har de korta tightsen jag sprang i igår, de är grymma! HÄR. Snyggt och skönt linne HÄR.

Kolla även in Lisa-Marie vad fin hon är i den koralla dressen. Höga i midjan och ett kort linne till. Man behöver inte vara rädd för att visa magen om man inte vill, det är stretch så man drar upp tightsen, eller viker ner något.  

Jag älskar att det är skönt, men snyggt på samma gång! 

Koralla snygga, tights HÄR, Korall linne HÄR.

På båten har jag haft mjuka dressen, gillar den beiga färgen ihop med svart. Letar ni efter en skön och bekväm dress men ändå vill vara snygg kommer ni gilla den. 

Beiga pants HÄR skön hoodie HÄR. 

Dessutom! Kolla in de svarta vattentäta väskorna, vi har två på båten och de håller vatten och sand borta. Så galet bra! De är helt vattentäta så där i har vi telefoner osv om vi hoppar i land på en klippa, tappar vi den klarar sig sakerna , för inte tala om all jobbig sand om man är på sandstrand. Dessa är riktigt bra och coola.

Waterproof bag 10L bag HÄR. 3LHÄR! 

Ni hittar alla mina favoriter HÄR! Glöm inte koden Toftby25 som ger er 25% rabatt på allt.

2020-08-07 Johanna Toftby

Kommentarer

marfo 1 månad sen

Så snygga träningskläder! Måste bara fråga vad du har för storlek på de långa svart/vita träningsbyxorna? Blur till att beställa nya träningskläder!

Må så gott!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Tack! Jag tycker de är normala, valde M men ta den storleken du brukar ha.
Älskar nya träningskläder!

Ha en skön vecka, kramar

Lotta 1 månad sen

Ett nytt märke? Jättefina set😍 men är de squatproof?
Va mysigt ni verkar ha på båten, önskar er en härlig dag på sjön😀

Pia 1 månad sen

Vilken storlek har du på hoodie och byxorna till? Såg så fint ut 😍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Jag har M! SÅ sköna, så sköna! Och snygga :)

Maria 1 månad sen

Så härliga kläder! Gillar speciellt den koralla dressen. Förresten har du eller någon av dina läsare något tips till mig som är till större delen av tiden ensam med 3 barn och allt vad det innebär med skola, dagis och heltidsjobb och hämtning och lämning och matlagning. Hur ska jag få till träningen? Den lilla avskyr dessutom att åka vagn och när kvällen kommer är jag totalt slut och somnar direkt med de stora barnen. På morgonen kan jag heller inte gå upp tidigare då den lilla vaknar direkt och är som ett plåster. Har 30 min lunch på vardagarna också. Könns som om jag bara ser hinder när det gäller min träning men behöver den för att orka och vara glad. Du brukar alltid ha så bra tips, kanske har du något till denna slutkörda mamma ? 😂

Sara 1 månad sen

Jättefina kläder – man blir peppad av lite nytt!
Kolla gärna in min blogg!

Må så gott!

Karin 1 månad sen

Så fina kläder.Men oj vilken fin bild på dig och lucy.
Ser så fräsch ut.Bästa bilden på länge på er båda hon är ju alltid söt

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…