• 2020-08-15, 17:00
  • 4

Innehåller annonslänkar till Blueco

Nu är vi på väg till Jannes brors kalas! Han fyller 50 år i morgon men då ska vi hitta på lite andra överraskningar för honom och familjen men, idag har han middag hemma i trädgården. Blir kul!

Jag har en ny klänning från Blueco, även om det är varmt så är det kul att byta ut badkläderna och båtshorts mot lite fest!
Denna är omlott, så skön och sval! Omlott är så fint för man kan variera hur man knyter klänningen osv.

Finnas massor med fint HÄR!

Och vet ni! Ni får 30% rabatt på Blueco som gäller till måndag 23.59! Skriv koden Toftbyvip så dras 30% rabatt av! Passa på att fynda massa fint inför sensommaren och höstmiddagarna.

Har massor att visa men bjuder på några smakprov, 30% rabatt gör en del, så fina kläder man blir glad av. I morgon kommer mer bilder.

 

2020-08-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Rickard 2 månader sen

Alltid något speciellt med 50års fester.

Gunilla 2 månader sen

Hej🙋‍♀️Alltid så fina klänningar👌💃Visst är det härligt att vara ute på havet,livskvalitet😍Älskar din blogg med recept,mode och träning👍Kram Gunilla. PS: Har du gjort nåt med ansiktet🤔Du är så olik dig eller är det kanske kameravinkeln😳💃

Lena 2 månader sen

Vad är koden för att få 30 procent

Svar på kommentaren:
Anneli 2 månader sen

Toftbyvip

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…