ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lax i kokosmjölk

/


Vaknade 9.32 i morse och visste knappt var jag var. Herregud. Janne åkte till jobbet runt 7.30 och jag minns bara att jag viftade hej då, sen somnade jag om. När sov jag 10 (!) timmar sist? Tonårstiden? Behövde nog det.
Vi somnade 23.30 efter att börjat kolla på Good Girls säsong 3, har ni sett? Älskar den serien, haha!


Så jag har alltså sovit 10 timmar. Jag sover runt 7 max annars. Men sovit dåligt det sista, dels värmen men sen allt som hänt med den hemska nollningen, har jag något i huvudet som bara går runt runt har jag svårt att släppa det tyvärr. Jag är så illa berörd av detta så jag hoppas verkligen nästa års ettor inte kommer få vara med om någon vidrig, kränkande nollning.


Strax ska jag laga lax i kokosmjök med chili, har ni gjort den? Jag tipsade om detta HÄR  och jag älskar smakerna. Kokosmjölk,chili och spenat. Otroligt gott. Har man fryst lax i frysen så är det enkelt att bara tina, skära i stora kuber.


Har ni inte gjort denna så tycker jag ni ska testa. Recept HÄR. En populär vardagsrätt som går snabbt att laga men med goda smaker. Lite creme fraiche i men skippar du det är basen enbart kokosmjölk.


7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00