• 2020-08-26, 17:40
  • 7

Vaknade 9.32 i morse och visste knappt var jag var. Herregud. Janne åkte till jobbet runt 7.30 och jag minns bara att jag viftade hej då, sen somnade jag om. När sov jag 10 (!) timmar sist? Tonårstiden? Behövde nog det.

Vi somnade 23.30 efter att börjat kolla på Good Girls säsong 3, har ni sett? Älskar den serien, haha!

Så jag har alltså sovit 10 timmar. Jag sover runt 7 max annars. Men sovit dåligt det sista, dels värmen men sen allt som hänt med den hemska nollningen, har jag något i huvudet som bara går runt runt har jag svårt att släppa det tyvärr. Jag är så illa berörd av detta så jag hoppas verkligen nästa års ettor inte kommer få vara med om någon vidrig, kränkande nollning.

Strax ska jag laga lax i kokosmjök med chili, har ni gjort den? Jag tipsade om detta HÄR  och jag älskar smakerna. Kokosmjölk,chili och spenat. Otroligt gott. Har man fryst lax i frysen så är det enkelt att bara tina, skära i stora kuber.

Har ni inte gjort denna så tycker jag ni ska testa. Recept HÄR. En populär vardagsrätt som går snabbt att laga men med goda smaker. Lite creme fraiche i men skippar du det är basen enbart kokosmjölk.

 

2020-08-26 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Marita Jansson 8 månader sen

Åh vilket gott recept ska testas. Men just idag ska jag göra din goda lövbiffsgryta.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Vad gott med gryta nu när det är lite kallare ute!

Maarit 8 månader sen

Denna maträtt har blivit en favorit! Jätte gott att äta med färsk pasta också!👌🏻

Anneli 8 månader sen

Men herregud!! Hinner ju inte svälja kycklingen förrän nästa intressanta recept läggs upp 😁👍
Tackar, ska testa laxen oxå 👍👍🥰

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Haha! Ja gör det! Mycket gott :)

Ulrika Hultberg 8 månader sen

Det ser gott ut. Lax är ju så gott. Detta måste jag testa. Ibland har jag svårt att man göra med lax. Så visade du ett toppen recept på lax. Tack så jättemycket.
Du får ha en fortsatt trevlig kväll och en bra dag i morgon.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack Ulrika! Vad glad jag blir, hoppas du gillar det.
Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…