• 2020-08-28, 12:30
  • 8

Har ni en bra fredag! Det har jag! Älskar fredagar och känslan i luften, här skiner solen och jag har varit ute på min långrunda och även varit på möte på Lindströms bil, spännande när man ska byta bil!

Nu ska jag visa er något riktigt snyggt, har ni sett dessa coola glasögon från företaget Glas? Det är ett svenskt företag som riktar sig till kvinnor och har fantastiskt snygga läsglasögon till bra priser. De har styrka +1,0 till +3,0 och dessutom solglasögon man kan beställa med styrka. Även utan styrka.

Behöver ni läsglasögon och letar efter snygga bågar som är betydligt roligare och bättre kvalité än de man kan hitta i matvarubutiker eller på macken? Då ska ni kolla in dessa! Klicka HÄR så hittar ni allt.

Vad tycks? Dessa heter Kiara, klicka HÄR. Jag gillar den bågen, sitter även skönt på, trillar framförallt inte ner som en del bågar gör.

Jag har inte ännu behövt läsglasögon men Janne har haft det ett tag och vet hur fruktansvärt frustrerande det är, man ser bra på långt håll med när man ska läsa en meny på en restaurang eller tidningen blir det så frustrerande. Däremot märkte jag att jag såg betydligt bättre när jag testade ett av dessa när jag läste en tidning igår. Måste boka tid för synundersökning snart.

Här är ett annat par, dessa är lite “nättare” och sitter också jätteskönt på. Jag är allergisk mot glasögon som skaver vid örat. Deras glasögon är så sköna! Dessa heter Zoey och klicka HÄR så hittar du rätt.

Och kolla här då! HUR coola? Metallbågar, rosébåge och bara hur snygga som helst tycker jag. Klicka HÄR så kommer du rätt. (Kolla inte på min utväxt, gah. Hatar verkligen utväxt, måste hinna färga snart)

Dessa finns även annan modell som heter Laila i silver, den har jag nedanför här.

 

Sist men inte minst- så fina solisar! Går att beställa både med eller utan styrka. Visst är de fina? Jag älskar dessa! Klicka HÄR.

De beiga heter Laura, klicka HÄR. och de svarta heter Cloe, klicka HÄR. 

Haft dem på sjön hur mycket som helst, har ni läsglasögon och vill även ha styrka på solglasögon- ni kommer älska dessa! Finns förstås utan styrka, då beställer ni 0.

Hoppas ni gillar bågarna lika mycket som jag, nu ska jag storstäda här och förbereda fredagsmyset!

 

Kommentarer

K 8 månader sen

Glasögonen är snygga och passar jättebra på dig.
Jag som har svåra synfel och haft glasögon i snart 55 år tycker tyvärr bara det är ett nödvändigt ont. Jag själv väljer gärna mindre lite lättare modeller. 80-talet var alla bågar jättestora så det är bra det finns mer att välja på nu. Men som sagt, du passar i dem och du behöver ju som jag förstår inte ha hela tiden.
Kan inte ha linser och operation inte möjlig.
Tänk om man kunde få gå ut UTAN glasögon och känna vind och regn mot ögonen och ändå kunna se!
Det vore nåt det.

Carina Ekelund 8 månader sen

När du nu har gjort så mycket fin reklam på glasögonen har du inte någon rabatt att erbjuda dina följare tillsammans med din samarbetspartner?

Helene 8 månader sen

Ja, håller med du passar i alla modellerna, verkligen jättesnygga allihop.
Du skulle passa som glasögonmodell.

Evelina 8 månader sen

Alla var verkligen supersnygga!!

Carolin 8 månader sen

Så snygga verkligen! Jag tycker du klär i alla modellerna :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack snälla du! ha en fin helg!

kramar

Nettan 8 månader sen

Önskar det fanns modeller som inte går halvvägs ner på kindbenet. Är så obehagligt när glasögonen trycker emot där.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Det finns ju massor med olika modeller, alla gillar olika så kolla hemsidan!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg