• 2020-09-03, 10:14
  • 4

Innehåller annonslänk

Köttbullar med gräddsås och färska lingon. Detta åt vi igår, så galet gott med klassisk husman alltså. Älskar variera maten, en dag sallad, en dag asiatiskt, en dag fisk och idag köttbullar.

Recept på riktigt goda köttbullar: Klicka HÄR! 

Jag hade färska lingon som jag strödde över tallriken, tycker det är mycket godare än lingonsylt som jag tycker är för mycket socker i. Gillar syran från färska lingon. Eller frysta om man inte har nyplockade lingon.

Mysig lunch hemma med Lisa-Marie och Marilyn igår.

Tallriken frågar ni ofta efter, det är Mateus och klickar HÄR så hittar ni den. 28 cm. Jag tycker det är fint att blanda både färger och utseende på Mateus men älskar dessa jordnära färger.

Visst är det är underbart att sitta till ett dukat bord med vackert porslin. Mateus är handgjort och alla tallrikar är unika, jag gillar när det är lite olika nyanser på färgerna. Blir levande. Har massor med porslin i mina skåp, mönstrade och färgade i andra märken, men det är alltid Mateus som åker fram till slut.

HÄR har du mer av detta vackra porslin.

 

 

2020-09-03 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Anna 7 månader sen

Gjorde Ditt köttbullerecept förra helgen! Det blev suuuuper gott! Ock tricket med att först ha dem i ugnen och sen steka pa var ju perfekt! Bor i Tyskland sen manga ar och blir ibland sugen pa svensk mat och det var verkligen bästa receptet! Resten av den tyska familjen var helt lyriska! Schwedische Mettbällchen!!!

Nina 8 månader sen

Vi har just ätit köttbullarna för första gången. De GODASTE jag ätit👌 Och hela familjen älskade detta😋😋

Lotta 8 månader sen

Bästa receptet o enkelt att göra oxå👌🏼 Hela familjen gillar det😍

Camilla 8 månader sen

Godaste köttbullar jag ätit! finns bara detta recept hemma nu! vilken god sås det blir oxå!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…