• 2020-09-13, 19:30
  • 27

Har ni en skön söndag? Vi har varit uppe på berget och gått med Lucy och ätit middag med tjejerna precis. Nu känns det verkligen i luften att hösten är här! Men jag gillar våra årstider, speciellt höst. Det är något speciellt med den friska, sköna luften- men det är ju också nedräkning till julen som är det bästa jag vet.

Och med hösten så vill man ha lite sköna och mysiga koftor att mysa i! Odd Molly har helt underbara kläder som jag bara älskar! Skönt material, vackra mönster och som funkar både till fest och vardag.

Jag har valt ut mina höstfavoriter och med min kod Johanna20 får ni 20% rabatt från idag till den 18/9 Alla plagg hittar du HÄR.

Under varje bild har du en direktlänk till just det plagget, glöm inte koden när ni handlar så ni får rabatten!
Kolla in denna söta blus, så vackra färger! Klicka HÄR. Fin till svarta byxor, snyggt till jeans. Ljuvligt material.

Vill visa er en riktig favorit, hur söt är inte den här stickade, mjuka klänning? Fin som klänning eller över jeans. Materialet sticks inte.  Inte så genomskinlig men man kan även ha en beige underkjol pga det är stickat material.

Klicka HÄR för den beiga klänningen. Johanna20 är rabattkoden för 20% rabatt! Finns även flera färger. Normal i storleken. Jag har M för vill inte den blir för kort. Jag är 168cm.

Nästa tips är den här grå koftan. Odd Mollys koftor alltså. Visst är det något extra med deras mönster.

Klicka HÄR för den grå koftan. Klicka HÄR för den vita toppen med spets jag har under.

De grå tightsen är sköna både som mysplagg eller under klänning, något längre i benen så är du lång är dessa tights super! Jag har M och är 168cm. Klicka HÄR.

Den grå/svarta kortärmade toppen hittar du HÄR. Bra basplagg att ha under koftan eller kavaj. Jag gillar tunna, lätta plagg under och visst glömmer man lätt av att investera i sånna plagg. Den här grå är superfin.

En tunika för er som vill ha en fin blus som går över rumpan. Tunn, lite insvängd i midjan.

Klicka HÄR för tunikan i rost och beige.

En höstklänning med svart botten och vackra färger, klicka HÄR för den här godbiten.

Sist ut är den här långa koftan, som en dröm! Klicka HÄR. Härligt att ha hemma och mysa i men även när du är uppklädd. Skinnleggings och en klack till!

HÄR har du hela Odd Mollys hemsida! Glöm inte koden Johanna20 så får du 20% rabatt på allt! Gäller från 13-18 september.

 

Kommentarer

Jeanette 1 månad sen

Vart har du köpt ditt överkast?

Kicki 3 månader sen

Tack för rabattkoden! Redan fått mina kläder och så fina. Trevlig helg 🙂

Malin 3 månader sen

Jag bryr mig inte det minsta om vad du tjänar då jag antagligen tjänar mer än du iaf. Men tillskillnad från dig så lägger jag allt på mina barn och inte en massa alkohol och prylar. Fortsätt fjortis-blogga du! Jag är extremt road 😁

Svar på kommentaren:
Linda 3 månader sen

Åh herrehud vilken patetisk kommentar, syns ju att du är samma som Sanna och den andra.
Så där skriver just en fjortis.
Pilutta dig, jag tjäna mer än dig!

Jag hoppas inte ens du har barn.

Tack Johanna för alla recept här inne, lagar så mycket mat från dina tips!

Helen 3 månader sen

Ser såklart att det inte uttryckligen var en jämförelse, menar bara med hänvisning till Anitas kommentar om att bara för man inte håller med och tycker likadant, så behöver man inte vara elak – och det är ju inte brottsligt att vara otrevlig och inte ha nåt hyfs (håller med dig om det där med uppfostran) Det var det jag menade med att skriva om en dömd stalker i anslutning till det

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Nej det är ju inte brottsligt att vara dum och elak, det har du rätt i.
Samma visa varje gång jag svarar någon som är kocko, då ska det dras upp en massa blaj om att man får ju faktiskt vara otrevlig och man får ju säga vad man vill. Bla bla bla.

JA, JA. Man får vara hur elak man vill. Hur nu det kan vara trevligt?

För oss (ja, jag lovar att jag pratar för alla som har bloggar eller jobbar som influencer- är det fortfarande ett fenomen.
Handlar inte om ÅSIKTER. För delade meningar eller andra åsikter kan man uttrycka på ett normal sätt.

Så. Stänger detta nu och säger god natt :)
Kommentarsfältet öppnar åter i morgon 8.00 igen.

Helen 3 månader sen

Ja man kan hålla med om att en del kommentarer är jäkligt konstiga och man undrar hur en del är funtade men att jämföra en del personers ifrågasättande kommentarer här med en stalker, som blivit dömd känns inte rimligt ändå.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Handlar inte om jämföra, vart läste du det? Handlar om att det FINNS lagar och regler på nätet.
Man ska tänka sig för.
Och ja, jag har många gånger undrat hur del är funtade, tro mig. ;)

Men så är det överallt. Finns personer som inte vet vad som är rätt och fel, sen finns det personer som missade något i uppfostran helt klart.

Anita 3 månader sen

Vad jag blir trött på alla elaka kommentarer. Det är ju ren vuxenmobbing.Bara för någon tycker en sak och en annan inte håller med så behöver man inte komma med en elak kommentar.
Det är så tråkig stämning .
Jag förstår inte hur du orkar Johanna .
Ha en fortsatt bra dag i det soliga vädret .
o en stor kram .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Ja så är det. Vissa tror man kan skriva precis vad som helst.
Och säger jag ifrån, ja då är jag minsann hysterisk och borde inte blogga om jag inte kan “ta detta”.

Skitsnack är vad det är. Grejen är att vissa (Få) är dumma i huvet. Elaka och riktigt jävliga. Sanningen.

Jag orkar! Detta är mitt jobb och har inga problem att ifrågasätta och stå emot.
Vann en rättegång i våras mot den värsta stalkern många stora bloggar varit utsatta för.
Linda fick fängelsestraff, skyddstillsyn vilket innebär att domen kommer få annan påföljd om hon begår minsta lilla brott, hon ska även ha ständigt kontakt med frivården i tre år.

Och våra skadestånd förstås.

En stor seger och rättvisan vann.

KRAM och ha en fin dag!

Sanna 3 månader sen

Vad snackar du om? Första gången jag kommenterade här. Hysteriska människa

Sjukt kul dock 😂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Samma kommentar igen. Sjukt kul :)

Hysteriska Sanna. Då har du en dubbelgångare som är exakt lika kocko.

Ha en fin kväll!

Mona 3 månader sen

Sanna du är inte trevlig, bara lägg ner.

Malin 3 månader sen

Men du ÄR ju hysterisk 24/7 och har alltid verkat vara det. Det är intressant och roande 🙃 säger någon emot eller bara vill påpeka någonting på ett trevligt sätt så hugger du direkt. Snacka om att du blivit grinig på ålderns höst 😂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Vi säger så Sanna/Malin/troll.
Du får sista ordet.
Välkommen tillbaka, tjänar pengar på dina klick så mig gör det inget.

Annelie.S 3 månader sen

Sanna eller Malin vad du nu vill heta.
Du gör bara bort dig med dina trashkommentarer.

Gå och göm dig istället.

Anette 3 månader sen

Älskar Odd Molly men tyvärr så blir jag lika besviken varje gång jag provar, min kropp är inte skapt för deras kläder 😢 jag är för fet!

Svar på kommentaren:
Charlotte 3 månader sen

Ja det var ärligt sagt vill jag mena. Jag älskar oxå dessa kläder men är även jag för stor. Jag har strl 40/42 och är 1.65 lång. Så jag är överviktig enligt BMI. Tänker dock att det är ju inte mega stort ändå men kan ändå inte ha deras kläder. Men kanske en dag. Får ge mig ut i spåret o bli lika flitig som den kära bloggerskan 😊

Nonno 3 månader sen

Du är oroligt lik Victoria Beckham när du ler! 😊

Svar på kommentaren:
Nonno 3 månader sen

*otroligt, skulle det naturligtvis stå

Linda 3 månader sen

Håller med! Men hon är även lik Angelina!
Sett flera gånger.

Sanna 3 månader sen

Hahah driver du eller? 😂😂😂😂

Mona 3 månader sen

Sanna- är det det enda du kunde skriva i det här inlägget.
Gapskratt??

Charlotte 3 månader sen

Man behöver inte gapskratta åt någon som tycker att någon är lik någon. Vi alla ser olika, har man ju märkt om inte annat om sina barn. En del säger jisses så lik din dotter är dig, andra näe det är ju pappa !

Nu tyckte hon det o det ska hon få. Blir så irriterad på såna som dig☹️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Hej alla, stort tack för den fina komplimangen! Blev superglad, hon är ju pangsnygg ;)

Och bry er inte om denna “Sanna”. Hon har har alltid varit kocko här inne. Och till dig Sanna- nej det handlar inte om “fria åsikter” eller kleta med och hålla med som ni utrycker er.
Handlar om folkvett.

Ha en fin kväll, kramar

Nonno 3 månader sen

Johanna jag kom på en till söt tjej som är Väldigt lik dig som jag precis såg i en intervju på tv, nämligen tjejen som spelar Sandy i musikalen Grease. Hon heter Carolin, (Carolina?) Johansson Kuhmunen. ❤😊

STINA 3 månader sen

Jättefina kläder, men liite för dyra för mig… Har 3 koftor som jag har köpt på rea, så sköna o fin kvalitet. Tack iaf för att du fixar rabatt, det gör ju en hel del. Kram på dig o ha det bäst❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…