• 2020-09-15, 16:52
  • 2

Innehåller annonslänkar

Jag har precis hämtat ett paket och måste visa er direkt vad jag har beställt. Ett par skinnstövletter med rak klack, lite rundad tå. Och ett par från Gant med tjockare sula.
Det blev fullpott! Nu ska ni vara snabba för höstskor tar slut så snabbt. Dessa är normala i storlek, jag har 38 på båda och de var perfekta.

Dessa är i skinn, sitter snyggt på och en bekväm klack så man slipper få kramp i fötterna. Tycker det är svårt när man vill vara uppklädd med lite klack, vissa skor kan man knappt gå i om man är ute på stan eller ska till en restaurang osv.

Klicka HÄR för stövletten med klack. 20% rabatt!

Kolla in dessa från Gant! Hur snygg och cool? Jag älskar Gants låga boots som jag haft många säsonger. Sköna för fötterna.

Dessa från Gant hittar ni HÄR. Kolla även in DENNA med snörning. Snygg!

Gant har massor med låga fina boots HÄR om du vill kika mer.

2020-09-15 Mode / Skönhet

Kommentarer

Majsan 1 månad sen

Wow, så snygga boots. Jag har beställt 👍🏼🙏

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Snygga skor. Ha det så trevligt.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…

Innehåller annonslänkar Hej på er! Jag hoppas ni har en riktigt skön helg och har njutit av det vackra vädret! Jag och Marilyn körde ett skönt benpass på gymet i förmiddags, jag…