• 2020-09-15, 16:52
  • 2

Innehåller annonslänkar

Jag har precis hämtat ett paket och måste visa er direkt vad jag har beställt. Ett par skinnstövletter med rak klack, lite rundad tå. Och ett par från Gant med tjockare sula.
Det blev fullpott! Nu ska ni vara snabba för höstskor tar slut så snabbt. Dessa är normala i storlek, jag har 38 på båda och de var perfekta.

Dessa är i skinn, sitter snyggt på och en bekväm klack så man slipper få kramp i fötterna. Tycker det är svårt när man vill vara uppklädd med lite klack, vissa skor kan man knappt gå i om man är ute på stan eller ska till en restaurang osv.

Klicka HÄR för stövletten med klack. 20% rabatt!

Kolla in dessa från Gant! Hur snygg och cool? Jag älskar Gants låga boots som jag haft många säsonger. Sköna för fötterna.

Dessa från Gant hittar ni HÄR. Kolla även in DENNA med snörning. Snygg!

Gant har massor med låga fina boots HÄR om du vill kika mer.

2020-09-15 Mode / Skönhet

Kommentarer

Majsan 3 månader sen

Wow, så snygga boots. Jag har beställt 👍🏼🙏

Ulrika Hultberg 3 månader sen

Snygga skor. Ha det så trevligt.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…