• 2020-09-17, 12:04
  • 2

Innehåller annonslänk

Ser ni på Idol? Jag älskar det! Tycker det är kul och spännande att följa utvecklingen som många gör, men sedan är det ju alltid några som sticker ut från början.
Såg ni Caspar igår? Jag ramlade nästan av stolen. Fick gåshud, vilken inlevelse, vilken utstålning! Ska bli kul att följa alla deltagare nu. Så många duktiga i år!

(Bild lånad från Idol/TV4)

Känns att hösten är här även om solen skiner, men jag gillar det. Höstens mode är också mycket roligare tycker jag än andra årstider. Kolla beiga tröjan, den finns i svart som många gillade när jag visade förra veckan. Sticks inte! Jag är superkänslig för material som sticks. Snygg som klänning eller över byxor. Inte tjock eller “bylsig”.

Klicka HÄR för denna. (Gant skor låg modell HÄR) Normal storlek.

Tips på höstskor! Stövletter från Agnes Cecilia. Sitter snygg på, klicka HÄR för denna. Bra pris nu. Skinnkvalité, skön innersula. Gillar den raka klacken, bra längd så man kan gå utan bryta benen av sig. Normal storlek.

Nu ska jag iväg på ett möte här i Göteborg, ha en skön torsdag. Snart helg!

Kommentarer

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Tyvärr ser jag inte på Idol . Jag har beställt den stickade klänning som du har på dig.. Om inlägget om idol
Kram Ulrika

Malin 1 månad sen

Jag med, älskar´t. Min favorit utan tvekan är NADJA herregud hon är världsklass! Hon berör mig med sin röst, den har nåt speciellt och det är henne jag kommer rösta, rösta och åter ringa och rösta på!

Hoppas verkligen hon vinner! Hon verkar också väldigt ödmjuk och härlig som människa.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…