• 2020-09-19, 21:30
  • 6

Där satt den! Idag blev det storvinst för Jannes Movembertrav! 7 rätt på V75:an gav 180 791 kr! Tur att jag var med och spelade just idag, haha. Stort grattis allihopa! Så roligt! 48 andelar som delar på vinsten och det allra finaste är att halva instatsen går alltid till Jannes insamlingen för Movember.

Han kommer köra en lördag till, sedan pausar han och kör igång igen slutet av oktober. Vill ni ha chansen att hänga med gå in på hans facebooksida Janne Fors Movember fundraiser. 

Vi har varit ute med båten idag i det underbara vädret och stannade till vid Källö-Knippla hela eftermiddagen, där följde vi både travet och hockeyn och vinst även för Frölunda precis före travet! Ni förstår hur nöjd Janne var?!

Vilken fin lördag på alla sätt. Hoppas ni haft en fin dag, härligt med lite sol och båt, i morgon ska vi till Vårgårda, kan ni gissa vad Janne ska göra på flygplatsen?

Japp. Hoppa fallskärm! Jag ska följa det från marken tack och lov. Han gav detta till hans bror Mats när han fyllde 50 år, ska bli häftigt att se allt. Och nervöst.

2020-09-19 Johanna Toftby

Kommentarer

jen 1 månad sen

Tycker man ska tänka till lite innan man spelar på djur. Det är en mycket ful sport som inte tar hänsyn till att det är levande varelser.
Trav i den hastigheten är inte naturligt för hästar, de bygger upp fel muskler osv. Tungan binds fast innan varje lopp för att de inte ska svälja den. Inte så naturligt precis. Jag har haft utbildning inom detta i skolan.
Och detta vill jag upplysa om för djurens skull, sen fattar var och en sitt beslut.

Svar på kommentaren:
Camilla 1 månad sen

Varför måste du skriva om just detta på Johannas blogg. Om nu alla gör som dom vill så behövde du ju inte kommentera det överhuvudtaget.
Trav har funnits i åratal och det har aldrig stått något om att det skulle vara farligt för hästarna.
Tänk före innan du skriver en kommentar liknande den du gjorde nästa gång.

Anneli 1 månad sen

Stort grattis 👍😁, jag satt faktiskt och skulle skriva upp telefonnumret som han sa att vi skulle swisha till, men hittade ingen penna och sen kom det annat emellan 😬😡😬, men nästa lördag är jag på 😁 ( även om chansen till vinst igen inte är stor så går ändå hälften till ett bra ändamål) ❤️

Svar på kommentaren:
Anneli 1 månad sen

Vad är det jag skriver???? Självklart blir det vinst även nästa lördag 😁👍😁👍

Johanna Toftby 1 månad sen

Haha ja så kan det vara!

Vinsten går inte till Movember dock ;) Men det man satsar går hälften direkt till Movember. Mycket bra!

Klart det blir vinst på lördag! Tjohej!

Jenny 1 månad sen

Stort Grattis!
Måste vara en så härlig känsla alltså!
Ha en fin söndag!
Jenny

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…